BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Berbec si Balanta

77%

Cum opusele se atrag, asa este si in cazul vostru. Ar putea fi o atractie fizica intensa. Balanta reprezinta la 7-lea sector solar, care are de-a face cu relatii publice, casnicii, contracte si documente legale. Aceasta persoana va scoate la iveala compasiunea din dumneavoastra. Insa sunteti tentati sa profitati de balante - dumneavoastra fortati si ei cedeaza.

Daca continuati sa faceti acest lucru, s-ar putea sa il impingeti din viata dumneavoastra. Asa ca, intr-o relatie cu o Balanta veti invata sa va controlati si sa va protejati imaginea, asta pentru ca au tendinta de a va face sa va vedeti cum va vad si altii. Sunteti capabili sa conduceti, dar nu va lasati purtati de val pentru a nu lasa pe cineva in urma. Deoarece sunteti opusi, este important sa invavati de la ei si sa puneti in aplicare ce vi se arata. Daca stati mai mult pe langa o Balanta, unele din calitatile dumneavoastra agresive vor mai disparea, va vor calma mai mult.

Toate ca toate, intr-o relatie intre un Berbec si o Balanta predomina cuvantul "armonie", asta desigur daca nu fortati prea mult. Venus si Marte va asigura caldura si succes cand va uniti fortele. Daca va pasa de ajuns de mult, o sa reusiti.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.