BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Balanta si Varsator

83%

Aceasta relatie este caracterizata prin dinamism si prin atractia fizica dintre voi doi. Varsatorul va influenteaza a 5-a casa solara, legata de creativitate, copii, speculatii si dragoste. Sansele de reusita ale relatiei sunt foarte mari. Atractia nu poate fi negata si nici dorinta de a deveni un intreg. Important e sa va placeti reciproc.

Aceasta relatie va duce cu siguranta la dragoste si copii. Emotiile sunt intense si aceasta relatie nu trebuie tratata superficial. Veti fi inventiv; veti incerca lucruri noi, si veti vrea sa ii faceti pe plac persoanei iubite. Veti avea parte de o independenta foarte mare in gandire si actiune.

Varsatorul va fi ca un exemplu pentru dumneavoastra, deoarece va va impulsiona sa incepeti proiecte pe cont propriu. Apar schimbari, calatorii si varietate in tot ceea ce cunoasteti. Veti iesi din carapacea voastra pentru ca veti invata ca viata va asteapta sa traiti intens. S-ar putea sa va raniti totusi, deoarece Varsatorul va atinge acolo unde este inima, unde sunt sentimentele, unde va pasa si raspundeti. Oferiti din dumneavoastra, insa fara sa faceti risipa. Fiti vulnerabil numai pentru a da la schimb o parte din dumneavoastra. Nu este nimic rau in promisiuni, dar este nevoie de ceva mai concret de atat.

Daca dumneavoastra puneti accent pe detalii si pe rutina, relatia aceasta s-ar putea sa nu fie tocmai ceea ce cautati, dar daca sunteti de ajuns de maturi, o sa o scoateti la capat.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.