BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Balanta si Taur

74%

Taurii va intriga, va fac curiosi si, cand este cazul, va pun la locul dumneavoastra. Planeta Venus este simbolul ambelor zodii, deci va fi o combinatie buna. Nu exista jumatati de masura cand vine vorba de Taur.

Taurul va atinge acea parte din zodiac legata de mosteniri, finantele unui prieten, mistere si lucruri neobisnuite. Ascultati - sunteti o persoana constienta de drepturile dumneavoastra, de dreptate si nedreptate. S-ar putea sa va impacientati cand veti avea de-a face cu firea calma a Taurului. S-ar putea sa va faca sa imprumutati bani. Se vor intampla atatea lucruri incat va veti gandi ca singura solutie ca sa le rezolvati pe toate este de a va aseza la casa dumneavoastra, dar asta implica bani. Deci veti avea de-a face cu imprumuturi de la un prieten sau o banca.

Planeta dumneavoastra semnifica activitate sociala intensa, lux. Veti rade foarte mult alaturi de Taur. Va va placea luxul, dar vreti mai mult decat niste posesiuni - ceva rafinat. Aici s-ar putea sa nu va potriviti, deoarece Taurul este prea simplu, pamantesc. Ati putea spune lucruri care sa il raneasca pe nativul acestei zodii. Cat timp exista voie buna si distractie, relatia va merge foarte bine, insa cu siguranta merita sa incercati.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.