BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Balanta si Scorpion

65%

Sunteti influentat pe plan financiar de catre Scorpion. Pluto alaturi de Venus au un efect electrizant asupra dumneavoastra. Sunteti independent si gata sa va asumati un risc pentru orice. Este prezenta o atractie destul de mare intre voi, dar tindeti sa fiti putin egoist. Vreti sa va dezvoltati pe plan financiar, iar nativul acestei zodii va da impresia nu neaparat ca acest lucru se poate itampla, dar ca este o certitudine.

Tindeti sa deveniti independent in actiune si ganduri iar aceasta pare sa fie putin egoist din partea dumneavoastra. Vreti un lucru nu neaparat ca va trebuie, dar ca va este in apropiere. Daca vreti sa incepti un proiect alaturi de cineva, cu siguranta scorionul este persoana potrivita - va poate ajuta sa strangeti capital si sa faceti targuri adevarate. In ciuda faptului ca din punct de vedere psihic sunteti pus si simplu atrasi de Scorpion, vor exista conflicte - amandoi vreti lumina reflectoarelor. De obicei nu sunteti asa, si ii lasati pe altii inaintea dumneavoastra, dar cand vine vorba de Scorpion, pus si simplu ceva va face sa va doriti mai mult sa fiti in fata. Sunteti impacientat si vreti sa va demonstrati talentele tot timpul.

Este o relatie incantatoare, insa intrebarea este cine va fi liderul? Acest lucru trebuie stabilit de la inceput, ca si atributiile fiecaruia: unul se ocupa de bani si celalalt ia deciziile finale in privinta a cum sa se cheltuie si pe ce. Acesasta chestiune este delicata, dar necesara intr-o asemenea relatie.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.