BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Balanta si Sagetator

60%

Veti avea de-a face cu rudele si cu vecinii cand vine vorba de Sagetator. Abilitatile dumneavoastra mentale vor fi puse la incercare si va fi prezenta o activitate intensa in ceea ce priveste calatoriile scurte si rapoartele. Va veti pune ideile pe hartie si veti trage concluzii, iar aceasta va va completa in celatia dumneavoastra cu Sagetatorul.

Cele doua zodii sunt reciproc favorabile, si chiar daca in mintea dumneavoastra sunteti la o rascruce, Sagetatorul va va impulsiona sa faceti ce credeti ca este mai bine. Sunteti incurajat sa va afirmati si sa incepeti sa va puneti ideile in practica. Pe de alta parte, Sagetatorul va face sa fiti confuz. Exista tendinta sa incepeti atatea lucruri incat sa nu mai aveti cum sa le duceti la capat pe toate. O sugestie constructiva este sa incepeti un singur lucru si sa il duceti la final.

Sagetatorul va vrea binele, numai ca ii cam place sa vorbeasca despre vise decat sa treaca la treaba. Dumneavoastra preferati echilibrul si o fundatie stabila. Relatia va fi roditoare, dar trebuie ca amandoi sa mai lasati de la voi deoarece la finl va va prinde bine. Planetele zodiilor voatre va vor indeplini visele. Incercati aceasta relatie - ati putea avea beneficii multe.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.