BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Balanta si Rac

69%

Alaturi de Rac, treceti la afaceri: planetele voastre impreuna atrag bani si responsabilitate, si va este influentata cariera, pozitia in societate si prestigiul. S-ar putea ca racul sa fie prea practic pentru dumneavoastra, dar aveti si niste legaturi comune ce va tin impreuna. Alaturi de un nativ al acestei zodii veti invata valoarea banilor, si veti fi stimulat in cariera. Va va fi stimulat de asemenea apetitul pentru succes.

Ambitiile va sunt trezite, si veti fi impins pana la limitele dumneavoastra. Nu este cale de mijloc: ori faceti totul ori nimic. Indata ce va veti atinge scopul, relatia s-ar putea raci putin; tindeti sa pierdeti interesul. Racul va priveste cu admiratie si se gandeste la viitor.

Combinatia dintre planetele voastre este romantica, dar nu neaparat capabila sa reziste "turbulentelor". Asta inseamna ca suteti atras de rac, fascinat chiar, dar cand se duce stralucirea initiala, incepeti sa va plictisiti. Baza s-ar putea sa nu fie solida si totul s-ar putea prabusi in jurul dumneavoastra. S-ar putea sa mergeti pe un drum legat de ceva artistic, pe cand racul va cauta ceva foarte practic, mai ales cand vine vorba de bani si mancare. In mare, aceasta este o combinatie interesanta si care ar putea avea succes.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.