BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Balanta si Pesti

87%

Pestii va influenteaza acea parte din zodiacul solar legata de sanatate si munca. Neptun alaturi de Venus sporeste combinatia dintre putere si iluzie. Problemele de baza sunt cele mai importante. S-ar putea sa va pierdeti rabdarea si sa vreti sa sariti peste ce e esential. De obicei nativii acestei zodii nu prea sunt practici, dar alaturi de dumneavoastra va creste nevoie de a ajuta la treburi. Va ajuta sa va tineti de treaba, sa va dezvoltati tehnica.

Pestii va ajuta sa apreciati lucrurile de baza si confortul. Admirati latura poetica a acestui om, dar va ingrijoreaza visele si iluziile. Ar trebui sa faceti lucrurile treptat, chiar daca alaturi de Pesti sunteti in stare sa fugiti dupa un anumit scop. Combinatia planetelor este una frumoasa, si in acest caz tinde sa fie si practica. Evident ca relatia aceasta poate fi una de succes.

Amandoi sunteti delicati pana la un anumit punct cand aveti puteri ascunse. Sunteti ajutat sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra si indemnat sa faceti exercitii sau sa urmati o dieta (depinde de caz). Pestii nu fac acest lucru pentru multa lume, deci s-ar putea sa fiti ceva foarte special pentru ei. Veti avea parte de experiente incantatoare. Insa exista un conflict de baza, centrat pe intrebarea daca sa acceptati practicul sau sa sfidati conventiile. Solutia este desigur sa invatati regulile inainte sa le incalcati. Cu alte cuvinte, fiti de ajuns de matur ca sa stiti exact ce faceti. In general Pestii si Balantele se ajuta reciproc si la urma urmei acesta este un lucru bun.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.