BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Balanta si Leu

77%

Viata sociala se imbunatateste alaturi de Leu, atractia este prezenta si zodiile sunt compatibile. Leul va afecteaza acea parte din zodiac legata de prieteni, sperante si dorinte. veti lega noi pretenii, si poate va veti schimba punctele de vedere in legatura cu unele lucruri. Creativitatea va este stimulata; relatia este bazata in general pe iluzii si dragoste. Niciunul nu poate suporta cinimul, si defectele va vor indeparta unul de altul. Va trebui sa fiti constient de slabiciunile celuilalt.

Cele doua zodii tind sa se implice in niste situatii incredibile. Cheia este sa stiti cand este realitate si cand nu. Alaturi de Leu tindeti sa vedeti viata in roz, fapt care va va conduce la o deceptie si va va face sa suferiti. Mentineti-va echilibrul; Leul este o stea stralucitoare, iar dumneavoastra o persoana romantica si blanda. Daca va uitati la buget, veti gandi probabil despre Leu ca este o persoana extravaganta; va place acest lucru,dar exista un punct cand va trebui sa ii spuneti ce va deranjeaza.

Cautati perfectiunea impreuna. Durata relatiei depinde de maturitatea voastra. Aventura, dragostea si frumusetea par sa va fie de ajuns in aceasta relatie.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.