BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Balanta si Gemeni

78%

Gemenii sunt nelinistiti, si aceasta s-ar putea transmite la dumneavoastra. Este chiar evident cand sunteti alaturi de ei: dorinta de a calatori este foarte mare. Impreuna, nevoia de creativitate va creste. Mercur se combina cu Venus astfel incat sa va ridicati deasupra detaliilor minuscule, sau defectelor. Insa echilibrul relatiei va depinde de dumneavoastra.

Cele doua zodii sunt armonioase, si un aspect prietenesc exista inca de la inceputul relatiei. Exista o forta intuitiva mai mare cand sunteti alaturi de Gemeni. Sunteti inspirati sa predati, sa scrieti, si sa va dezvoltati propria filosofie. Mercur si Venus reprezinta aprecierea dumneavoastra pentru frumusete si arta in general. Cu siguranta veti calatori mai mult si veti descoperi ce gandesc si isi doresc oamenii in general. Sunteti capabil sa anticipati noi tendinte si cicluri, sa puneti mai mult accent pe ganduri si pareri. Evident ca relatia este favorabila.

Gemenii si Balantele sunt indeajuns de diferiti, dar se aseamana in anumite privinte, si este suficient pentru a mentine flacara vie. Vor fi prezente extremele: fie veti incerca sa faceti totul deodata, fie veti avea tendinta sa asteptati prea mult. Sa gasiti o cale de mijloc este solutia acestei relatii.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.