BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Balanta si Fecioara

69%

Va veti intalni in secret si veti gasi aceasta idila de-a dreptul delicioasa. Insa acestea vor duce la aparitia unei a 3-a persoane si a geloziei odata cu aceasta. Asta nu inseamna insa ca relatia nu va fi una roditoare. Planetele voastre indica prezenta distractiei, jocurilor, insa si a secretelor si indoielilor.

Fecioara va va spune secrete pe care dumneavoastra considerati ca nu ar trebui de fapt sa le auziti. Va da informatii care uneori vor fi chiar penibile, insa veti face cunostinta cu oameni care lucreaza in scopuri caritabile, care va vor creste simtul dreptatii. Fecioara are de castigat din aceasta relatie pe plan financiar, iar dumneavoastra pe plan romantic. Aceasta persoana insa tinde sa ascunda lucruri de dumneavoastra. pentru a va asigura succesul, puneti accent pe lucruri importante, nu pe promisiuni; pe angajamente nu implicatii ambigue.

Dumneavoastra sunteti idealist, iar Fecioara este nelinistita; ii place sa rada, sa critice, sa flateze, pe cand dumneavoastra incercati sa aduceti totul la echilibru, sa justificati sau sa infrumusetati. Aceasta poate fi foarte neobisnuit; nu intrati intr-o relarie cu o Fecioara daca nu sunteti sigur ca veti da tot ce aveti mai bun din dumneavoastra. Mizele sunt ridicate si daca nu sunteti prudent ar putea izbucni un scandal. S-ar putea sa va faca sa va simtiti rusinat, dar cu siguranta veti invata sa calcati pe treptele experientei, si acest lucru ar compesa pentru toate celelalte neplaceri. Relatia ar putea fi una de lunga durata, dar asta depinde numai de voi.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.