BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Balanta si Capricorn

75%

In aceasta relatie va fi ordine si disciplina. Saturn se impreuneaza cu Venus pentru a simboliza responsabilitatile si pentru a influenta planurile pe termen lung si siguranta. S-ar putea sa va simtiti ingradit; daca dumneavoastra cautati rutina si ordine, atunci ati gasit persoana potrivita.

Cele doua zodii sunt diferite in sensul ca dumneavoastra cautati frumusete, iar Capricornul prestigiu si un loc unde sa se stabileasca. El ar putea fi ancora dumneavoastra. Insa nu va ganditi ca daca va veti implica intr-o relatie alaturi de un Capricorn veti scapa de toate problemele. Daca nu aveti de gand sa va faceti o familie alaturi de el si sa fiti doar a/al lui, mai bine nu jucati aceasta hora. Veti avea de renuntat la multe lucruri, deoarele Saturn cere acest lucru. Incercati macar sa ajungeti la o negociere. Daca nu suportati caldura, mai bine plecati de langa foc.

Alaturi de Capricorn va puteti face un camin, sau puteti face planuri pentru viitor. Partea buna a lucrurilor este ca relatia ar putea fi de lunga durata. Intrebarea este daca sunteti pregatit pentru asta.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.