BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Balanta si Berbec

88%

V-ati putea casatori cu un Berbec deoarece atractia este foarte mare intre voi. Agresivitatea lui si blanzimea dumneavoastra sunt implicate direct in aceasta relatie, deoarece opusele se atrag. El va influenteaza acea parte din horoscop legata de casatorie, parteneriate, comunitati legale si relatii publice. Poate fi incantator, dar si asa relatia se poate subtia. Stiti ce va doriti, dar s-ar putea ca Berbecul sa nu va poata oferi tot.

Pe de alta parte, va secatuiti unul pe celalalt de energie. Momentele de bucurie sunt inlocuite de perioade de timp in care sunteti ingrijorat sau frustrat. Sunteti cam ca un general: planuiti fiecare miscare. Insa atractia dintre voi s-ar putea sa va ajute sa treceti peste toate problemele. Presupun Balanta, ca veti fi atras de Berbec, v-ati putea uni fortele cu el si cu siguranta va veti gasi fericirea alaturi de el, desi nu va fi mereu usor.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.