BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Balanta si Balanta

73%

Alaturi de o alta Balanta, impartasiti numeroase experiente frumoase. Veti avea parte de multe clipe amuzante, arta si lumina, dar nu prea multa stabilitate.

Aceasta relatie este buna pentru distractie si jocuri, dar cand vine vorba de o casnicie, vor aparea probleme. Reveniti pe pamant pentru a face fata realitatilor de zi cu zi si relatia se va schimba. Poate merge, dar trebuie sa fiti amandoi intelepti si maturi.

Femeia Balanta ia o relatie sau chiar casnicia in serios, si nu va fi neglijenta. Vrea frumusete si va considera o persoana frumoasa. O puteti rani foarte usor; are caracter. Va trebui sa va ganditi la ea mereu, altfel o veti pierde. Va trebui sa fiti bun, dau o veti deziluziona. Daca ati castigat-o, veti gasi ca de fapt ati castigat pentru dumneavoastra o sansa de pace, intelegere si dragoste.

Barbatul Balanta este atat de sensibil incat v-ar putea transforma intr-o epava emotionala. Faceti-i pe plac, dar nu il dadaciti. Vrea sa fie barbatos, recompensati-l si flatati-l mai ales cand vine vorba de sex. Pare a fi delicat, dar daca il iubiti va face tot ce ii sta in putere pentru a va satisface dorintele si nevoile. Ca sa il tineti langa dumneavoastra va trebui sa fiti constienta de aparente. S-ar putea sa negati asta, dar adevarul este ca ii place sa i se spuna cat de frumos este, cat de talentat, iubitor si amuzant. Este fragil, dar merita deranjul.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.