Traseul planetelor in septembrie 2016

ZODIILE vedete ale lunii: FECIOARA si BALANTA

SOARELE tranziteaza zodia Fecioarei pana in dupa amiaza zilei de 22 septembrie 2016, apoi tranziteaza zodia Balantei pana in dupa dimineata zilei de 23 octombrie 2016.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

3 septembrie la ora 03:56 – Luna in Balanta

5 septembrie ora 15:56 – Luna in Scorpion

8 septembrie ora 04:20 – Luna in Sagetator

10 septembrie ora 15:55 – Luna intra in Capricorn

13 septembrie ora 00:29 – Luna intra in Varsator

15 septembrie la ora 05:23 – Luna intra in Pesti

17 septembrie la ora 07:23 – Luna intra in Berbec

19 septembrie la ora 07:58 – Luna intra in Taur

21 septembrie la ora 08:53 – Luna intra in Gemeni

23 septembrie la ora 11:34 – Luna intra in Rac

25 septembrie la ora 16:49 – Luna in Leu

28 septembrie la ora 00:43 – Luna in Fecioara

30 septembrie la ora 10:53 – Luna in Balanta

LUNA NOUA in Fecioara se intampla pe 1 septembrie 2016 la 12:03 (ora locala a Romaniei). Cu aceasta ocazie avem si o eclipsa de soare vizibila din Madagascar si Africa centrala.

LUNA PLINA in Pesti se intampla pe 16 septembrie 2016 la 22:05 (ora locala a Romaniei). Cu aceasta ocazie avem si o eclipsa de luna in penumbra vizibila din Europa, partial in Asia, Australia si estul Africii.

Pana pe 7 octombrie MERCUR este in Fecioara: Pana pe 21 septembrie, Mercur va retrograda in zodia Fecioarei, apoi isi reia mersul direct pana pe 7 octombrie dimineata. In aceasta perioada puteti sa va implicati in activitati care necesita gandire analitica, atentie pentru detalii, munca de cercetare. Comunicati clar si fiti pragmatici.

Pana in dupa amiaza zilei de 23 septembrie VENUS transiteaza zodia Balantei: Nevoia de relatii armonioase cu cei din jur va poate duce la diverse compromisuri. Gasiti o solutie sa nu va umiliti inutil. Gasiti armonia in voi insiva, atunci o veti gasi si in relatiile personale. Creativitatea este favorizata. Intre 23 septembrie si 18 octombrie VENUS tranziteaza zodia Scorpionului: Sunteti in cautarea persoanei ideale, iar intensitatea activitatii sexuale este maxima. Nu oricine va poate face fata. Aveti grija sa nu va speriati partenerul de viata cu nevoile afective si nu numai. O perioada buna pentru a gasi oportunitati de investitii profitabile.

Pana pe 27 septembrie MARTE tranziteaza zodia Sagetatorului si cu aceasta ocazie isi incheie ciclul complet de retrogradare: blocajele si neplacerile intalnite in primavara acestui an se vor evapora, asta presupune ca ati actionat corect si nu ati asteptat ca cineva sa va rezolve problemele. Intre 27 septembrie si 9 noiembrie MARTE tranziteaza zodia Capricornului, fiind in exaltare, adica in cea mai buna pozitie a  acestei planete: Aveti capacitatea maxima de a va pune in practica ideile, de a duce cu succes la capat proiecte, de a constui durabil, cu conditia sa fiti seriosi, perseverenti si organizati. Conjunctia intre Marte si Pluto va aduce un plus de energie, ambitie dar si un temperament de neoprit. Aici este bine sa va controlati putin deoarece exista riscul sa fiti perceputi ca fiind agresivi. Sunt favorizati si cei care practica sporturi de performanta.

JUPITER isi incepe tranzitul in zodia Balantei pe data de 9 septembrie la ora 14:19 si avantajeaza pe nativii din zodiile de aer (Balanta, Gemeni si Varsator) dar si pe zodiile de pe axa cardinala (Berbec -Rac – Balanta – Capricorn). Jupiter in Balanta va aduce o preocupare si mai mare privind sistemul judiciar si cel legislativ, dar si dorinta de a folosi diplomatia ca arma de convingere a propriilor idei si proiecte. Accentul pe relatiile interumane se va accentua, dar asta nu inseamna ca se va ajunge si la un echilibru. Acest tranzit se mentine pana pe 10 octombrie 2017, ora 16:21.

SATURN in Sagetator este in mers direct si impreuna cu MARTE va ajuta sa rezolvati problemele, proiectele, blocajele ramase undeva in amortire in perioada de retrogradare.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza pana pe 8 mai 2017 AXA FECIOARA – PESTI si va incurajeaza sa fiti mai pragmatici, realisti si constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru. Acordati ajutor celor din jur numai daca vi se cere dar fara a va prejudicia interesele proprii. Incercati sa fiti mai ordonati si aveti mai multa grija de sanatatea proprie si a celor apropiati.

Planetele lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Va doresc tranzite folositoare!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *