Traseul planetelor in octombrie 2016

ZODIILE vedete ale lunii: BALANTA si SCORPION

SOARELE tranziteaza Balantei pana in dupa dimineata zilei de 23 octombrie 2016, apoi trece in zodia Scorpionului.

In data de 30 octombrie ora 04:00:00  devine ora 03:00:00, altfel spus trecem la ora de iarna.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2 octombrie la ora 22:43– Luna in Scorpion

5 octombrie ora 11:26 – Luna in Sagetator

7 octombrie ora 23:40 – Luna intra in Capricorn

10 octombrie ora 09:33 – Luna intra in Varsator

12 octombrie la ora 15:43 – Luna intra in Pesti

14 octombrie la ora 18:43 – Luna intra in Berbec

16 octombrie la ora 18:05 – Luna intra in Taur

18 octombrie la ora 17:30 – Luna intra in Gemeni

20 octombrie la ora 18:29 – Luna intra in Rac

22 octombrie la ora 22:34 – Luna in Leu

25 octombrie la ora 06:17 – Luna in Fecioara

27 octombrie la ora 16:51 – Luna in Balanta

30 octombrie la ora 22:43– Luna in Scorpion

LUNA NOUA in Balanta se intampla pe 1 octombrie 2016 la 03:11 (ora locala a Romaniei).

LUNA PLINA in Berbec se intampla pe 16 octombrie 2016 la 07:23 (ora locala a Romaniei).

LUNA NOUA in Scorpion se intampla pe 30 octombrie 2016 la 19:38 (ora locala a Romaniei).

MERCUR in Fecioara isi reia mersul direct pana pe 7 octombrie dimineata. Intre 7 octombrie si 24 octombrie Mercur tranziteaza zodia Balantei: vreti sa fiti mai diplomati, comunicati eficient, dar asta nu inseamna ca nu atrageti si persoane agresive in jurul vostru.

Pana pe 18 octombrie VENUS tranziteaza zodia Scorpionului: Sunteti in cautarea persoanei ideale, iar intensitatea activitatii sexuale este maxima. Nu oricine va poate face fata. Aveti grija sa nu va speriati partenerul de viata cu nevoile afective si nu numai. O perioada buna pentru a gasi oportunitati de investitii profitabile. Intre 18 octombrie si 11 noiembrie VENUS tranziteaza zodia Sagetatorului: Simtiti nevoia de aventura, sa faceti mai multa miscare, sa calatoriti cat mai departe de casa, sa invatati ceva nou. Conjunctia intre Venus si Saturn va ajuta sa va organizati si sa fiti mai seriosi in ceea ce doriti sa realizati.

Intre 27 septembrie si 9 noiembrie MARTE tranziteaza zodia Capricornului, fiind in exaltare, adica in cea mai buna pozitie a  acestei planete: Aveti capacitatea maxima de a va pune in practica ideile, de a duce cu succes la capat proiecte, de a constui durabil, cu conditia sa fiti seriosi, perseverenti si organizati. Conjunctia intre Marte si Pluto va aduce un plus de energie, ambitie dar si un temperament de neoprit. Aici este bine sa va controlati putin deoarece exista riscul sa fiti perceputi ca fiind agresivi. Sunt favorizati si cei care practica sporturi de performanta.

JUPITER si-a inceput déjà tranzitul in zodia Balantei pe data de 9 septembrie la ora 14:19 si avantajeaza pe nativii din zodiile de aer (Balanta, Gemeni si Varsator) dar si pe zodiile de pe axa cardinala (Berbec – Rac – Balanta – Capricorn). Jupiter in Balanta va aduce o preocupare si mai mare privind sistemul judiciar si cel legislativ, dar si dorinta de a folosi diplomatia ca arma de convingere a propriilor idei si proiecte. Accentul pe relatiile interumane se va accentua, dar asta nu inseamna ca se va ajunge si la un echilibru. Acest tranzit se mentine pana pe 10 octombrie 2017, ora 16:21.

Din 14 august SATURN in Sagetator revine la mersul direct si va ajuta sa, impreuna cu Marteva ajuta sa rezolvati problemele, proiectele, blocajele ramase undeva in amortire in perioada de retrogradare.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza pana pe 8 mai 2017 AXA FECIOARA – PESTI si va incurajeaza sa fiti mai pragmatici, realisti si constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru. Acordati ajutor celor din jur numai daca vi se cere dar fara a va prejudicia interesele proprii. Incercati sa fiti mai ordonati si aveti mai multa grija de sanatatea proprie si a celor apropiati.

Planetele lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Va doresc tranzite favorabile!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *