Traseul planetelor in octombrie 2015

ZODIILE vedete ale lunii: BALANTA si SCORPION

SOARELE tranziteaza Zodia Balantei pana in seara zilei de 23 octombrie, apoi tranziteaza zodia Scorpionului pana spre dupa amiaza zilei de 22 noiembrie.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

1 octombrie la ora 20:03 – Luna intra in Gemeni

4 octombrie la ora 00:25 – Luna in Rac

6 octombrie la ora 08:32 – Luna in Leu

8 octombrie la ora 19:51 – Luna in Fecioara

11 octombrie la ora 08 :46 – Luna in Balanta

13 octombrie la ora 21:38 – Luna in Scorpion

16 octombrie la ora 09:19 – Luna intra in Sagetator

18 octombrie la ora 18:53 – Luna intra in Capricorn

21 octombrie  la ora 01:39 – Luna intra in Varsator

23 octombrie la ora 05:17 – Luna intra in Pesti

25 octombrie la ora 06:22 – Luna intra in Berbec

27 octombrie la ora 06:08 –  Luna intra in Taur

29 octombrie la ora 06:25 – Luna intra in Gemeni

31 octombrie la ora 09:09 – Luna in Rac

LUNA NOUA in Balanta se intampla pe 13 octombrie la 03: 05 (ora locala a Romaniei).

LUNA PLINA in Taur se intampla pe 27 octombrie 2015 la 14:05 (ora locala a Romaniei).

ORA DE IARNA: Pe 25 octombrie ora 04:00 devine ora 03:00, altfel spus vom trece la ora de iarna si vom avea mai multa lumina dimineata.

MERCUR are urmatoarele tranzite:

Pana pe 8  octombrie Mercur este in mers aparent retrograd in Balanta: fiti atenti ce faceti cu documentele importante si ce mesaje transmiteti verbal, in scris sau chiar prin limbajul trupului.

Intre 8 si 10 octombrie Mercur este in la statie directa in Balanta: daca vreti sa atrageti atentia asupra voastra acum este momentul, dar este bine sa fiti foarte atenti cum transmiteti informatiile ca sa nu fiti interpretati gresit;

Incepand cu 10 octombrie Mercur este in mers direct in Balanta: acum aveti liber la tranzactii comerciale si mesajul dumneavoastra sa fie ascultat si acceptat.

VENUS are urmatoarele tranzite:

Pana pe 8 octombrie Venus este in mers direct in Leu: va simtiti mai increzatori in propriile forte de seductie, deci incepeti cuceririle. Dar aveti grija ceea ce va doriti ca s-ar putea sa se indeplineasca!

Intre 8 octombrie si 8 noiembrie Venus este in mers direct in Fecioara: sunteti mai pragmatici in abordarea relatiilor personale si nu mai alergati dupa orice zboara.

MARTE tranziteaza zodia Fecioarei pana pe data de 12 noiembrie 2015: sunt favorizate activitatile din domeniul medical, in asistenta sociala, farmacie si chimie. Sunteti mai practici in tot ceea ce faceti si cu o atentie mai mare la detalii.

JUPITER tranziteaza zodia Fecioarei pana pe data de 9 septembrie 2016 si avantajeaza pe nativii din zodiile de pamant (Fecioara, Taur si Capricorn) dar si pe zodiile de pa axa mobila (Gemeni – Fecioara – Sagetator – Pesti). Jupiter in Fecioara va poate ajuta in activitatile practice, cu conditia ca totul sa fie legal si corect, altfel Jupiter isi arata puterea de justitiar si va pune la punct.

Pana pe 20 decembrie 2017 Saturn va tranzita zodia Sagetatorului: acest tranzit poate avea o influenta asupra relatiilor internationala, a limitarii drepturilor de a calatorii. Unele tari pot limita accesul strainilor pe teritoriul lor prin adoptarea unor legi ale imigratiei mai restrictive. Aplicarea legii va fi implacabila si vor fi pedepsiti cei care au incalcat legile in ultimii ani.  Este bine sa urmariti cum vor evolua lucrurile privind intoleranta religioasa si unele derapaje care pot duce la extremism. Asta nu inseamna ca acest tranzit nu va poate ajuta sa duceti pana la capat studiile aprofundate in domenii precum: relatii internationale, limbi straine, religie si filosofie, drept.

Planetele grele sau lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.  AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza axa Balanta – Berbec pana in prima decada a lunii noiembrie si va incurajeaza sa va concentrati la ceea ce aveti de facut si mai ales sa fiti atenti la felul cum va comportati in relatiile personale.

Va doresc o toamna rodnica!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *