Traseul planetelor in noiembrie 2016

ZODIILE vedete ale lunii: SCORPION si SAGETATOR

SOARELE intra in zodia Sagetatorului la data de 21 noiembrie 2016 la ora 23:23, ora Bucurestiului.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

1 noiembrie la ora 16:43 – Luna in Sagetator

4 noiembrie la ora 05:06 – Luna intra in Capricorn

6 noiembrie la ora 15:56 – Luna intra in Varsator

8 noiembrie la ora 23:46 – Luna intra in Pesti

11 noiembrie la ora 03:45 – Luna intra in Berbec

13 noiembrie la ora 04:24 – Luna intra in Taur

15 noiembrie la ora 03:23 – Luna intra in Gemeni

17 noiembrie la ora 02:57 – Luna intra in Rac

19 noiembrie la ora 05:15 – Luna in Leu

21 noiembrie la ora 12:15 – Luna in Fecioara

23 noiembrie la ora 21:42 – Luna in Balanta

26 noiembrie la ora 10:02– Luna in Scorpion

28 noiembrie la ora 22:46 – Luna in Sagetator

LUNA PLINA in Taur se intampla pe 14 noiembrie 2016 la 16:43 (ora locala a Romaniei).

LUNA NOUA in Sagetator se intampla pe 29 noiembrie 2016 la 14:18 (ora locala a Romaniei).

MERCUR tranziteaza zodia Sagetatorului in perioada 12 noiembrie – 2 decembrie 2016: Sunteti in cautarea cunoasterii, a noutatilor de tot felul si tineti foarte mult la libertatea de expresie. Poate de aceea este o perioada potrivita pentru a va face auzite opiniile.

VENUS tranziteaza zodia Sagetatorului  pana pe 11 noiembrie: Simtiti nevoia de aventura, sa faceti mai multa miscare, sa calatoriti cat mai departe de casa, sa invatati ceva nou. Conjunctia intre Venus si Saturn va ajuta sa va organizati si sa fiti mai seriosi in ceea ce doriti sa realizati. Apoi, VENUS isi continua tranzitul in zodia Capricornului pana pe 7 decembrie: Nu va grabiti sa intrati intr-o noua relatie daca sunteti singuri, analizati terenul. Daca sunteti deja intr-o relatie atunci vreti sa va consolidati relatia, mai ales prin realizati materiale (castiguri banesti si diverse posesiuni materiale). Dragostea trece prin stomac si mai ales prin portofel, in aceasta perioada.

Pana pe 9 noiembrie MARTE tranziteaza inca zodia Capricornului, fiind in exaltare, adica in cea mai buna pozitie a  acestei planete: Aveti capacitatea maxima de a va pune in practica ideile, de a duce cu succes la capat proiecte, de a constui durabil, cu conditia sa fiti seriosi, perseverenti si organizati. Conjunctia intre Marte si Pluto va aduce un plus de energie, ambitie dar si un temperament de neoprit. Aici este bine sa va controlati putin deoarece exista riscul sa fiti perceputi ca fiind agresivi. Sunt favorizati si cei care practica sporturi de performanta. Apoi, MARTE tranziteaza zodia Varsatorului pana pe 19 decembrie: Suntesi pusi pe fapte mari, aveti idei, aveti vointa, dar e bine sa va si organizati. Nu este de ajuns sa va revoltati, mai bine incercati sa va exprimati energia intr-o maniera structurata si ordonata. Stiu ca puteti!

JUPITER si-a inceput deja tranzitul in zodia Balantei pe data de 9 septembrie la ora 14:19 si avantajeaza pe nativii din zodiile de aer (Balanta, Gemeni si Varsator) dar si pe zodiile de pe axa cardinala (Berbec – Rac – Balanta – Capricorn). Jupiter in Balanta va aduce o preocupare si mai mare privind sistemul judiciar si cel legislativ, dar si dorinta de a folosi diplomatia ca arma de convingere a propriilor idei si proiecte. Accentul pe relatiile interumane se va accentua, dar asta nu inseamna ca se va ajunge si la un echilibru. Acest tranzit se mentine pana pe 10 octombrie 2017, ora 16:21.

SATURN in Sagetator va ajuta sa invavtati ceva nou, sa va dezvoltati pe mai multe planuri, sa fiti mai disciplinati fara sa va pierdeti entuziasmul.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza pana pe 8 mai 2017 AXA FECIOARA – PESTI si va incurajeaza sa fiti mai pragmatici, realisti si constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru. Acordati ajutor celor din jur numai daca vi se cere dar fara a va prejudicia interesele proprii. Incercati sa fiti mai ordonati si aveti mai multa grija de sanatatea proprie si a celor apropiati.

Planetele lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Va doresc tranzite favorabile!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *