Traseul planetelor in noiembrie 2015

ZODIILE vedete ale lunii: SCORPION si SAGETATOR

SOARELE tranziteaza Zodia Scorpionului pana spre dupa amiaza zilei de 22 noiembrie, apoi tranziteaza zodia Sagetatorului pana spre dimineata zilei de 22 decembrie.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2 noiembrie la ora 17:47 – Luna in Leu

5 noiembrie la ora 04:22 – Luna in Fecioara

7 noiembrie la ora 17 :14 – Luna in Balanta

10  noiembrie la ora 06:02 – Luna in Scorpion

12  noiembrie la ora 17:14 – Luna intra in Sagetator

15  noiembrie la ora 14:21 – Luna intra in Capricorn

17  noiembrie la ora 09:24 – Luna intra in Varsator

19  noiembrie la ora 14:21 – Luna intra in Pesti

21  noiembrie la ora 17:12 – Luna intra in Berbec

23  noiembrie la ora 18:26 – Luna intra in Taur

25  noiembrie la ora 19:15 – Luna intra in Gemeni

27  noiembrie la ora 21:26 – Luna in Rac

30 noiembrie la ora 14:47 – Luna in Leu

LUNA NOUA in Scorpion se intampla pe 11 noiembrie la 19: 47 (ora locala a Romaniei).

LUNA PLINA in Gemeni se intampla pe 26 noiembrie 2015 la 00:44 (ora locala a Romaniei).

MERCUR are urmatoarele tranzite:

Intre 2 si 19 noiembrie Mercur este in zodia Scorpionului: Sunteti mult mai abili atunci cand va aparati interesele si incercati sa manipulati oamenii si situatiile pentru a dobandi avantaje. De asemenea stiti sa va investiti resursele de orice fel pentru a avea castig maxim. Comunicarea poate deveni intensa si pasionala, deci atentie la tonul folosit.

Intre 20 noiembrie si 9 decembrie Mercur este in zodia Sagetatorului: Este o perioada favorabila pentru studii si calatorii si simtiti mai multa nevoie de libertate, de miscare. Sunteti directi in exprimare si nu va bateti capul prea mult de parerea celor din jur.

VENUS are urmatoarele tranzite:

Pana pe 8 noiembrie Venus este in zodia Fecioarei: Impreuna cu Jupiter su Marte, Venus aduce pragmatismul necesar in relatiile personale dar si importanta acordata banilor pentru  ca relatiile sa fie echilibrate. Numai oamenii saraci si care nu au asteptari importante in viata au tendinta sa dea o tenta idilica asupra relatiilor.

Intre 8 noiembrie si 4 decembrieVenus este in zodia Balantei, in domiciliu: Simtiti nevoia de a relationa in armonie si nu este exclus sa cumparati un obiect decorativ pentru casa care sa aduca mai multa frumusete caminului.

MARTE are urmatoarele tranzite:

Pana pe data de 12 noiembrie Marte tranziteaza zodia Fecioarei : sunt favorizate activitatile din domeniul medical, in asistenta sociala, farmacie si chimie. Sunteti mai practici in tot ceea ce faceti si cu o atentie mai mare la detalii.

Intre 12 noiembrie 2015 si 2 ianuarie 2016 Marte tranziteaza zodia Balantei, in exil: Mai ales pentru barbati aduce o atitudine defensiva in relatii care atrage si mai mult ostilitatea si neincrederea celor din jur. De dragul unui coprimis care sa aduca pacea in relatii barbatii sunt dispusi sa ocoleasca rezolvarea problemelor din viata lor. Pentru femei, este bine sa evitati interventiile chirurgicale de infrumusetare a fizicului deoarece poate aduce o recuperare de lunga durata, asta deoarece energia lui Marte nu functioneaza la capacitate optima atunci cand este plasata in Balanta.

JUPITER tranziteaza zodia Fecioarei pana pe data de 9 septembrie 2016 si avantajeaza pe nativii din zodiile de pamant (Fecioara, Taur si Capricorn) dar si pe zodiile de pa axa mobila (Gemeni – Fecioara – Sagetator – Pesti). Jupiter in Fecioara va poate ajuta in activitatile practice, cu conditia ca totul sa fie legal si corect, altfel Jupiter isi arata puterea de justitiar si va pune la punct.

Pana pe 20 decembrie 2017 SATURN va tranzita zodia Sagetatorului: acest tranzit poate avea o influenta asupra relatiilor internationala, a limitarii drepturilor de a calatorii. Unele tari pot limita accesul strainilor pe teritoriul lor prin adoptarea unor legi ale imigratiei mai restrictive. Aplicarea legii va fi implacabila si vor fi pedepsiti cei care au incalcat legile in ultimii ani.  Este bine sa urmariti cum vor evolua lucrurile privind intoleranta religioasa si unele derapaje care pot duce la extremism. Asta nu inseamna ca acest tranzit nu va poate ajuta sa duceti pana la capat studiile aprofundate in domenii precum: relatii internationale, limbi straine, religie si filosofie, drept.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza din aceasta luna, incepand cu 12 noiembrie 2015 si pana pe 8 mai 2017 AXA FECIOARA – PESTI si va incurajeaza sa fiti mai pragmatici, realisti si constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru. Acordati ajutor celor din jur numai daca vi se cere dar fara a va prejudicia interesele proprii. Incercati sa fiti mai ordonati si aveti mai multa grija de sanatatea proprie si a celor apropiati.

Planetele grele sau lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *