Traseul planetelor in ianuarie 2017

ZODIILE vedete ale lunii: CAPRICORN si VARSATOR

SOARELE intra in zodia Varsatorului la data de 19 ianuarie 2017 la ora 23:24, ora locala a Romaniei.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2 ianuarie la ora 11:57 – Luna intra in Pesti

4 ianuarie la ora 18:20 – Luna intra in Berbec

6 ianuarie la ora 22:18 – Luna intra in Taur

9 ianuarie la ora 00:06 – Luna intra in Gemeni

11 ianuarie la ora 00:49 – Luna intra in Rac

13 ianuarie la ora 02:08 – Luna in Leu

15 ianuarie la ora 05:53 – Luna in Fecioara

17 ianuarie la ora 13:16 – Luna in Balanta

20 ianuarie la ora 00:10– Luna in Scorpion

22 ianuarie la ora 12:45 – Luna in Sagetator

25 ianuarie la ora 00:44 – Luna intra in Capricorn

27 ianuarie la ora 10:37 – Luna intra in Varsator

29 ianuarie la ora 18:11 – Luna intra in Pesti

31 ianuarie la ora 23:47 – Luna intra in Berbec

LUNA PLINA in RAC se intampla pe 12 ianuarie 2017 la 13:33 (ora locala a Romaniei).

LUNA NOUA in VARSATOR se intampla pe 28 ianuarie 2017 la 02:07 (ora locala a Romaniei).

MERCUR isi continua tranzitul in zodia Capricornului pana pe 4 ianuarie 2017, incluzand si o perioada de retrogradare 20 decembrie 2016 – 4 ianuarie 2017: Sunteti mai atenti in modul de comunicare, ganditi de doua ori inainte de a spune ceva. Pentru voi acum conteaza cel mai mult credibilitatea si autoritatea in activitatile profesionale. Verificati, calculati, cercetati, construiti. Apoi, MERCUR intra tot in mers retrograd in zodia Sagetatorului pana pe 8 ianuarie, reluandu-si mersul direct dupa aceasta data si reintrand in zodia Capricornului in 12 ianuarie: Simtiti nevoia sa va miscati, sa calatoriti, sa experimentati, dar sunteti si destul de idealisti si va faceti niste planuri poate prea mari pentru ceea ce puteti voi realiza. Incercati sa ramaneti realisti cu toate ca este foarte greu sa intelegeti ce presupune asta.

Mercur va reusi sa iasa din zodia Capricornului abia pe 7 februarie, si astfel se incheie ciclul de retrogradare complet.

VENUS tranziteaza zodia Varsatorului pana pe 3 ianuarie 2017: Sunteti atrasi de relatiile neobisnuite si de persoane iesite din comun. Comunicati mai mult si mai bine si veti petrece mai mult timp cu prietenii apropiati. Apoi VENUS intra in zodia Pestilor pana pe data de 3 februarie 2017: Aveti abilitatea de a intelege dincolo de cuvinte si va atrage tot ceea ce tine de arta, dans, pictura. Aveti tendinta sa percepeti realitatea trecand-o prin filtrul sentimentelor.

MARTE tranziteaza zodia Pestilor pana pe 28 ianuarie 2017: Sunteti atrasi de o viata spirituala si viata interioara este foarte bogata. Intuitia este la un nivel maxim. Aveti grija sa nu pozati a victime in relatiile cu cei din jur. Apoi, MARTE tranziteaza zodia Berbecului pana in dimineata zilei de 10 martie 2017: Aveti tendinta sa va grabiti in tot ceea ce faceti si va doriti ca cei din jur sa tina pasul cu voi. Sunteti impulsivi, va plictisiti repede, nu acceptati nicio constrangere. Faceti mai multa miscare si folositi-va energia in proiecte care conteaza pentru voi.

JUPITER tranziteaza zodia Balantei pe data de 9 septembrie la ora 14:19 si avantajeaza pe nativii din zodiile de aer (Balanta, Gemeni si Varsator) dar si pe zodiile de pe axa cardinala (Berbec – Rac – Balanta – Capricorn). Jupiter in Balanta va aduce o preocupare si mai mare privind sistemul judiciar si cel legislativ, dar si dorinta de a folosi diplomatia ca arma de convingere a propriilor idei si proiecte. Accentul pe relatiile interumane se va accentua, dar asta nu inseamna ca se va ajunge si la un echilibru. Acest tranzit se mentine pana pe 10 octombrie 2017, ora 16:21.

SATURN in Sagetator va ajuta sa invatati ceva nou, sa va dezvoltati pe mai multe planuri, sa fiti mai disciplinati fara sa va pierdeti entuziasmul.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza pana pe 8 mai 2017 AXA FECIOARA – PESTI si va incurajeaza sa fiti mai pragmatici, realisti si constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru. Acordati ajutor celor din jur numai daca vi se cere dar fara a va prejudicia interesele proprii. Incercati sa fiti mai ordonati si aveti mai multa grija de sanatatea proprie si a celor apropiati.

Planetele lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Va doresc tranzite favorabile!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *