Traseul planetelor in decembrie 2016

ZODIILE vedete ale lunii: SAGETATOR si CAPRICORN

SOARELE intra in zodia Capricornului la data de 21 decembrie 2016 la ora 12:45, ora Bucurestiului.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

1 decembrie la ora 10:53 – Luna intra in Capricorn

3 decembrie la ora 21:44 – Luna intra in Varsator

6 decembrie la ora 06:31 – Luna intra in Pesti

8 decembrie la ora 12:16 – Luna intra in Berbec

10 decembrie la ora 14:41 – Luna intra in Taur

12 decembrie la ora 14:42 – Luna intra in Gemeni

14 decembrie la ora 14:09 – Luna intra in Rac

16 decembrie la ora 15:16 – Luna in Leu

18 decembrie la ora 19:52 – Luna in Fecioara

21 decembrie la ora 04:40 – Luna in Balanta

23 decembrie la ora 16:33– Luna in Scorpion

26 decembrie la ora 05:19 – Luna in Sagetator

28 decembrie la ora 17:12 – Luna intra in Capricorn

LUNA PLINA in Gemeni se intampla pe 14 decembrie 2016 la 02:05 (ora locala a Romaniei).

LUNA NOUA in Capricorn se intampla pe 29 decembrie 2016 la 08:53 (ora locala a Romaniei).

MERCUR tranziteaza zodia Sagetatorului pana pe 2 decembrie 2016: Sunteti in cautarea cunoasterii, a noutatilor de tot felul si tineti foarte mult la libertatea de expresie. Poate de aceea este o perioada potrivita pentru a va face auzite opiniile. Apoi, MERCUR isi continua tranzitul in zodia Capricornului pana pe 4 ianuarie 2017, incluzand si o perioada de retrogradare 20 decembrie 2016 – 4 ianuarie 2017: Sunteti mai atenti in modul de comunicare, ganditi de doua ori inainte de a spune ceva. Pentru voi acum conteaza cel mai mult credibilitatea si autoritatea in activitatile profesionale. Verificati, calculati, cercetati, construiti.

VENUS isi continua tranzitul in zodia Capricornului pana pe 7 decembrie: Nu va grabiti sa intrati intr-o noua relatie daca sunteti singuri, analizati terenul. Daca sunteti deja intr-o relatie atunci vreti sa va consolidati relatia, mai ales prin realizati materiale (castiguri banesti si diverse posesiuni materiale). Dragostea trece prin stomac si mai ales prin portofel, in aceasta perioada. Apoi, VENUS tranziteaza zodia Varsatorului pana pe 3 ianuarie 2017: Sunteti atrasi de relatiile neobisnuite si de persoane iesite din comun. Comunicati mai mult si mai bine si veti petrece mai mult timp cu prietenii apropiati.

MARTE tranziteaza zodia Varsatorului pana pe 19 decembrie: Suntesi pusi pe fapte mari, aveti idei, aveti vointa, dar e bine sa va si organizati. Nu este de ajuns sa va revoltati, mai bine incercati sa va exprimati energia intr-o maniera structurata si ordonata. Stiu ca puteti! Apoi, MARTE tranziteaza zodia Pestilor pana pe 28 ianuarie 2017: Sunteti atrasi de o viata spirituala si viata interioara este foarte bogata. Intuitia este la un nivel maxim. Aveti grija sa nu pozati a victime in relatiile cu cei din jur.

JUPITER tranziteaza zodia Balantei pe data de 9 septembrie la ora 14:19 si avantajeaza pe nativii din zodiile de aer (Balanta, Gemeni si Varsator) dar si pe zodiile de pe axa cardinala (Berbec – Rac – Balanta – Capricorn). Jupiter in Balanta va aduce o preocupare si mai mare privind sistemul judiciar si cel legislativ, dar si dorinta de a folosi diplomatia ca arma de convingere a propriilor idei si proiecte. Accentul pe relatiile interumane se va accentua, dar asta nu inseamna ca se va ajunge si la un echilibru. Acest tranzit se mentine pana pe 10 octombrie 2017, ora 16:21.

SATURN in Sagetator va ajuta sa invavtati ceva nou, sa va dezvoltati pe mai multe planuri, sa fiti mai disciplinati fara sa va pierdeti entuziasmul.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza pana pe 8 mai 2017 AXA FECIOARA – PESTI si va incurajeaza sa fiti mai pragmatici, realisti si constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru. Acordati ajutor celor din jur numai daca vi se cere dar fara a va prejudicia interesele proprii. Incercati sa fiti mai ordonati si aveti mai multa grija de sanatatea proprie si a celor apropiati.

Planetele lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Va doresc tranzite favorabile!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *