Traseul planetelor in august 2015

ZODIILE vedete ale lunii: LEU si FECIOARA.

SOARELE tranziteaza zodia Leului pana pana in dimineata zilei de 23 August, apoi acesta trece in Zodia Fecioarei pana in dimineata zilei de  23 septembrie 2015.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

1 august  la ora 22:36 – Luna intra in Pesti

3 august la ora 23:33 – Luna intra in Berbec

6 august la ora 01:32 –  Luna intra in Taur

8 august la ora 05:40 – Luna intra in Gemeni

10 august  la ora 12:12 – Luna in Rac

12 august la ora 20:52 – Luna in Leu

15 august la ora 07:47 – Luna in Fecioara

17 august la ora 20 :24 – Luna in Balanta

20 august la ora 09:25 – Luna in Scorpion

22 august  la ora 20:42 – Luna intra in Sagetator

25 august la ora 04:22 – Luna intra in Capricorn

27 august  la ora 08:04 – Luna intra in Varsator

29 august  la ora 08:51 – Luna intra in Pesti

31 august la ora 08:33 – Luna intra in Berbec

LUNA NOUA in Leu se intampla pe 14 august la 17:53 (ora locala a Romaniei).

LUNA PLINA in Pesti se intampla pe 29 august 2015 la 21:35 (ora locala a Romaniei).

MERCUR are urmatoarele tranzite:

Pana pe 7 august spre dupa amiaza Mercur are mers direct in Leu: dati dovada de o inteligenta afectiva deosebita si suneti mai fermecatori ca de obicei, deci daca aveti de cucerit pe cineva atunci perioada aceasta este cea mai potrivita.

Intre 7 august  si 27 august dupa amiaza Mercur are mers direct in Fecioara: sunteti pragmatici si coerenti, stiti ceea ce va doriti si actionati in consecinta. Sunt favorizate activitatile practice si comunicarea.

Intre 27 august si 2 noiembrie Mercur va tranzita zodia Balantei si va avea si un ciclu de rerogradare in aceasta perioada, voi reveni cu amanunte in luna septembrie.

VENUS are urmatoarele tranzite:

Pana pe 3 septembrie Venus este in mers aparent retrograd in Leu: aveti tendinte dominatoare cu cei dragi si va place sa va marcati teritoriul mai mult decat e cazul. Daca doriti sa va dati in spectacol este bine sa va asumati consecintele.

Intre 3 si 8 septembrie Venus este la statie directa in Leu: incepeti sa va reveniti din dorinta de marire si dragostea excesiva de sine si va cam dati seama ce prostii ati spus in ultimile saptamani si incercati sa reparati situatia.

Din 9 septembrie Venus in incepe mersul direct in Leu: sunteti pe drumul cel bun.

MARTE este in zodia Racului pana pe data de 9 august:  veti simti nevoia sa luptati pentru o cauza, sa ajutati persoanele mai putin favorizate dar asta nu inseamna ca va neglijati familia. Nu va suparati pe cei care vorbesc fara sa gandeasca si mai ales fara sa va cunoasca cu adevarat. Apoi, MARTE va tranzita zodia Leului pana pe data de 25 septembrie: sunteti energici si foarte activi, aveti curajul sa spuneti adevarul indiferent de riscuri. Sunt favorizati conducatorii, militarii, sportivii. Atentie la posibile accidente in zona ochilor si/sau a coloanei.

JUPITER isi finalizeaza tranzitul in zodia Leului in data de 11 august. Apoi, JUPITER isi va incepe tranzitul in zodia Fecioarei pana pe data de 9 septembrie 2016 si avantajeaza pe nativii din zodiile de pamant (Fecioara, Taur si Capricorn) dar si pe zodiile de pa axa mobila (Gemeni – Fecioara – Sagetator – Pesti). Jupiter in Fecioara va poate ajuta in activitatile practice, cu conditia ca totul sa fie legal si corect, altfel Jupiter isi arata puterea de justitiar si va pune la punct.

SATURN se afla in mers aparent retrograd in zodia Scorpionului, pana pe 2 august, apoi reporneste in mers direct pana pe 18 septembrie. Cu alte cuvinte, in perioada 16 iunie – 18 septembrie va puteti ajusta, modifica, repara, regla anumite aspecte din viata voastra, iar domeniul in care trebuie sa actionati este dat de casa natala care e tranzitata de Saturn in Scorpion.

Planetele grele sau lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza axa Balanta – Berbec pana in prima decada a lunii noiembrie si va incurajeaza sa va concentrati la ceea ce aveti de facut si mai ales sa fiti atenti la felul cum va comportati in relatiile personale.

Va doresc o vara frumoasa!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *