Influenta planetelor asupra sanatatii – exemple concrete: partea a III-a

Cum pot influenta planetele starea de sanatate? Am vazut ca semnele zodiacale stapanesc anumite parti ale corpului dar cele care au un rol activ sunt planetele. Ele isi pun amprenta in starea de sanatate a fiecaruia dintre noi.

Iata pe scurt efectele planetelor asupra starii de sanatate:

SOARELE: Atunci cand este obstructionat genereaza oboseala sau slabiciune fizica, iar atunci cand este stimulat induce rezistenta si putere. Soare in Leu, Berbec si Capricorn ajuta la intarirea organismului, iar Soarele in Pesti invita la odihna si relaxare.

LUNA: Atunci cand este obstructionata genereaza tristete si dorinta de insingurare, iar pe termen lung poate duce la depresie. Atunci cand Luna este stimulata, aceasta induce rabdare si buna dispozitie. Luna este slabita in Fecioara si Capricorn si cateodata si in Gemeni, dar este puternica in Rac, Taur, Pesti si Scorpion.

MERCUR: Atunci cand este obstructionata genereaza nervozitate, revolta, ticuri, tunci cand este stimulata induce claritate in gandire, comunicare eficienta. Mercur nu functioneaza tocmai la capacitate maxima atunci cand se afla in Taur, Rac sau Scorpion, in schimb este foarte eficient in Gemeni, Fecioara, Balanta, chiar si in Pesti.

VENUS: Atunci cand este obstructionata genereaza disconfort fizic si emotional, iar atunci cand este stimulata induce bucurie, relaxare, bunavointa, stare generala de bine. Venus este puternica in Taur, Balanta, Rac si Fecioara. In schimb nu se simte prea bine in Berbec si Varsator.

MARTE: Atunci cand este obstructionata genereaza iritare, durere, agresivitate, accidente, afectiuni care au legatura cu roganele stapanite de semnul zodiacal in care se afla Marte. Energia lui Marte trebuie folosita, nu o blocati deoarece va poate creea diverse probleme. Atunci cand este stimulata induce rezistenta, putere, sanatate. Marte nu se simte bine in Pesti, Rac, Varsator, Taur si Gemeni. In schimb se simte minunat in Berbec, Capricorn, Leu si Sagetator.

JUPITER: Atunci cand este obstructionata creeaza tot felul de complicatii: ceea ce parea usor de realizat acum pare dificil, abilitatile pe care va bazati nu mai raspund la fel de bine solicitarilor. Atunci cand este stimulata ajuta la vindecare rapida si refacerea increderii in fortele proprii. Jupiter este slabita in Balanta si Varsator dar este puternica in Sagetator, Gemeni si Pesti.

SATURN: Atunci cand este obstructionata poate duce la depresie pe termen lung. Atunci cand este stimulata induce oricum complicatii dar perioada de actiune poate fi mai scurta. Saturn se simte slabita in Pesti, Gemeni si Scorpion, dar este puternica in Capricorn, Balanta si Berbec.

URANUS: Atunci cand este obstructionata poate duce la melancolie si la lipsa motivatiei de a face ceva, pierderi de memorie, si lipsa de interes in a mai invata. Atunci cand este stimulata induce o minte contemplativa si atitudine pozitiva. Uranus este slabita in Taur si Berbec dar puternica in Varsator, Sagetator, Gemeni si Balanta.

NEPTUN: Atunci cand este obstructionata poate duce la utopie si lipsa de realism, obsesii. Atunci cand este stimulata poate aduce informatii interesante in timpul viselor, imaginatie bogata, creativitate. Neptun este stabita in Taur, Fecioara, Capricorn, Berbec si Balanta dar este puternica in Pesti, Rac, Varsator si Sagetator.

PLUTON: Atunci cand este obstructionata poate duce la accidente si boli. Pluton cere transformari profunde iar daca ne impotrivim acestora atunci ne schimba cu forta prin evenimente neplacute. Atunci cand este stimulata poate aduce solutii la problemele de sanatate aparute. Planeta este slabita in Taur, Fecioara, Gemeni si Varsator, dar este puternica in Scorpion, Leu, Balanta, Berbec si Sagetator.

Informatiile din prezentul articol nu inlocuiesc calitatile unui medic, informatia oferita fiind necesara dar nu si suficienta pentru a va mentine o stare de sanatate satisfacatoare. De aceea este recomandat, pentru orice problema de sanatate sa contactati medicul de familie sau orice medic curant pentru a va diagnostica si a va prescrie un eventual tratament.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

1 comentariu la Influenta planetelor asupra sanatatii – exemple concrete: partea a III-a

  1. Veronica says:

    Capricorn! ♡ f adevărat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *