BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Fecioara si Rac

73%

Dati frau liber imaginatiei cand vine vorba de rac; acesta va incurajeaza sa fiti un vizionar. Viata sociala va este imbunatatita alaturi de nativul acestei zodii, dar vi se face mai greu pe plac, sunteti satisfacut mai greu. Ochiul este spre viitor, si tindeti sa vreti schimbari in mediul inconjurator. Incepeti sa va bucurati de viata, si faceti cunostinta cu noi prieteni si noi concepte. Sunteti stimulat si vreti imbunatatiri, sa va indepliniti visele.

Nu este o relatie fara probleme, dar calitatile tind sa va faca sa treceti cu vederea eventualele defecte. racul este benefic pentru dumneavoastra insa s-ar putea sa va simtiti singur la o petrecere. El va face mandru cand vine vorba de idei, cariera si venituri. Racul vrea siguranta si va influenteaza sa va alegeti prieteni de mare incredere. Simtul umorului innascut pare sa fie fara valoare aici. Insa nu il lasati sa stea in umbra cinismului cunostintelor. Toate ca toate, aceasta relatie va este benefica daca pana acuma ti trait intr-o carapace, cu teama de a va exprima cu adevarat. Insa daca vreti sa gasiti perfectiunea va veti autoiluziona.

Veti invata cate ceva despre mancare si despre viata buna. Si daca veti putea scoate la suprafata istetimea si simtul echilibrului, aceasta asociatie va prospera.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.