BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Fecioara si Gemeni

70%

Aceasta relatie este una foarte activa, deoarece ambele zodii au ca planeta semnificativa planeta Mercur. Amandoi pareti sa vreti conducerea asupra relatiei - ceea ce va va conduce la cateva conflicte.

Gemenii va vor putea ajuta in cariera (va va face cunostinta cu o multime de persoane si va veti implica in mai multe activitati), intr-un proiect de afaceri si va va ambitiona. Alaturi de Gemeni, nu exista cale de mijloc - ori pana la capat ori deloc. Multe conflicte pot fi evitate daca deciziile luate sunt clare. Gemenii va ajuta sa va imbunatatiti simtul originalitatii si independentei, si va satisfac dorinta de admiratie. Ei pot scoate aproape orice de la dumneavoastra doar spunand ca a fost ideea dumneavoastra de la bun inceput.

Aceasta relatie se va dovedi benefica si pentru cariera, iar ideile vor incepe sa vina din ce in ce mai repede. Asta inseamna ca va implicati in numeroase planuri, idei si situatii. Ca sa reusiti intr-o relatie cu un geaman va trebui sa fiti stapan pe dumneavoastra si puternic. Daca vreti liniste si pace, Gemenii nu sunt pentru dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.