BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Fecioara si Capricorn

66%

Capricornul va atrage foarte mult din punct de vedere al fizicului, dar relatia s-ar putea dovedi a fi frustranta. S-ar putea ca spiritul dumneavoastra creativ sa fie ingradit. Dragostea dintre voi s-ar putea insa materializa in copii.

Capricornul influenteaza domeniile cu privire la copii, sex, speculatii si resurse creative. Alaturi de el, dorinta este sa va dezvoltati propriul stil, dar uneori este necesar sa va indepliniti datoriile. Tindeti sa va impacientati. In general zodiile voastre se inteleg bine. Deoarece au ca simbol pamantul s-ar putea sa aveti parte de cateva conflicte din cauza incapatanarii amandurora. S-ar putea sa va simtiti coplesit deci desi simtiti nevoia sa va afirmati, sa creati si sa va exprimati, s-ar putea sa va gasiti in spatele nevoilor Capricornului. De aceea veti incepe sa va rebelizati putin.

Alaturi de Capricorn veti avea parte de calatorii, schimbari, de varietate - si ca supliment acea atractie fizica ce se exercita intre voi. Va place ce faceti pentru o anumita perioada de timp, dupa care dumneavoastra decideti ce credeti ca este mai bine. Aceasta creaza conflicte in special cand vine vorba de copii. Daca va asteptati la libertate deplina, veti avea parte de o mare dezamagire - Capricornul nu acorda atat de multa libertate (exista obligatii). Este foarte probabil sa fie cel putin un Capricorn in viata dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.