BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Fecioara si Balanta

89%

Alaturi de Balanta, apar niste schimbari pe plan financiar. Incepeti sa investiti in arta, colectionati diferite obiecte sau incepeti un hobby. Cheltuiti bani pentru un anumit scop: o colectie, o investitie, obtinerea unui divident.

Pe plan romantic tindeti sa fiti istet: Balanta este gentila si dumneavoastra sunteti analitic, iar aceasta combinatie se dovedeste a fi buna, iar daca lucrurile stau asa, dumneavoastra veti fi dominant in relatie. Balanta este artistica, si cauta armonie; puteti negocia sau va puteti folosi de Balanta pentru a obtine un targ bun. Balanta se poate indragosti de dumneavoastra, desi nu ea este cea care sparge gheata, preia conducerea, este agresiva si face trecerea.

Cine nu are coloana vertebrala, in mainile fecioarei este ca o bucata de plastilina. Va asumati rolul invatatorului, il ghidati in privinta sanatatii, pe plan financiar. o Balanta naiva ar putea deveni dependenta de dumneavoastra. Desi nu este fara complicatii, relatia este in general favorabila si beneficii apar mai ales pe plan financiar. Va puteti cultiva din punct de vedere cultural. Sunteti alert, rapid si inteligent, iar Balanta joaca un rol important in finisarea acestor calitati.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.