Zodia Racului

La momentul postarii acestui articol deja Soarele tranziteaza zodia Racului, de aceea nu strica sa cunoasteti mai bine caracteristicile acestui semn zodiacal, fara prejudecati si idei fixe. Reamintesc ca nu exista semne astrologice bune sau rele, fiecare dintre ele au o valoare intrinseca care imbogatesc si ajuta la dezvoltarea fiecaruia dintre voi.

Indiferent daca sunteti nascuti sau/si aveti ascendentul in aceasta zodie este bine sa retineti caracteristicile descrise in acest articol deoarece le veti regasi impregnate si in voi insiva.

Profilul nativului Racului:

 • De multe ori va creati dependente emotionale si sunteti foarte empatici, de aceea orice vorba, primire sau intentie va poate rani sentimentele, chiar daca in realitate cei din jur nu au mai nimic sa va reproseze. Altfel spus, cam faceti din tantar, armasar.
 • Asteptati, reflectati, absorbiti si raspundeti mediului in functie de nevoile celor din jur.
 • Datorita sensibilitatii emotionale aveti momente cand va este greu sa luati decizii corecte la problemele aparute.
 • Sunteti intuitivi si instinctuali si teoretic puteti alege corect, dar numai daca va echilibrati emotiile si nu le lasati sa va stapaneasca.
 • Va pricepeti sa facei bani si mai ales sa ii tezaurizati. Cand simtiti ca va sunt amenintate interesele – emotionale si materiale atunci va transformati in cel mai neinfricat luptator.
 • De asemenea va place sa si colectionati diverse obiecte dar si amintiri.

Sfaturi utile:

 • Este bine sa reflectati si la nevoile voastre si in functie de acestea sa va reajustati comportamentul fata de cei din jur fara a va diminua empatia fata de cei din jur.
 • Nu incercati sa faceti bine cu forta, ci doar daca cei din jur va cer expres un ajutor pe care il puteti da fara a face un sacrificiu enorm. Ramaneti in echilibru fata de voi si de ceilalti!
 • Aveti o memorie excelenta, de aceea incercati sa o folositi constructiv, pentru cresterea personala si nu tinand minte toate balivernele spuse sau scrise de altii.
 • Sunteti creativi si imaginativi, de aceea puteti avea anumite talente native pe care ar fi minunat sa le descoperiti si sa le puneti la treaba.
 • Atunci cand aveti copii deveniti prea protectivi, ca o closca. Prin aceasta atitudine riscati sa creeati dependente pe viata copiilor vostrii, ceea ce nu ii va ajuta prea mult in dezvoltarea personala. Incercati sa vedeti lucrurile in perspectiva si lasati-va la un moment dat puii sa zboare singuri.

Planete aflate in demnitate in zodia Racului:

Luna este planeta care stapaneste in mod traditional aceasta zodie.

Jupiter se simte cel mai bine in aceasta zodie fiind in exaltare, adica isi poate exprima energia la maxim.

Planete aflate in debilitate in zodia Racului:

Saturn este planeta care se afla in exil iar Marte se afla in cadere in aceasta zodie.

Zone anatomice: piept, sani, stomac si intestine

Persoane celebre nascute in zodia Racului: Printesa Diana, Printul William, Ducele de Windsor, Nelson Mandela, George Bush, Meryl Streep, Tom Hanks, Liviu Ciulei, Robin Williams, Angela Similea, George Michael, Ringo Starr, Mariana Buruiana, Mirabela Dauer, Carlos Santana etc.

 Va doresc o vara frumoasa!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *