Fertilitatea si astrologia

De obicei femeile ajung la astrolog cu intrebari de genul daca vor avea copii si cand vor ramane insarcinate. Pentru astrolog este important sa stie daca femeia care pune astfel de intrebari este pregatita pentru o eventuala sarcina. De aceea este necesar sa acesta sa puna intrebari lamuritoare de genul: Folosesti anticonceptionale? Iti doresti cu adevarat un copil? Esti implicata intr-o relatie serioasa?

La ce trebuie sa ne uitam pe harta natala dar si pe tranzite atunci cand o femeie vine la un astrolog cu o astfel de intrebare?

In primul rand analizam tranzitele planetelor Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluton si la aspectele ( conjunctiile, cuadraturile si opozitiile) pe care le face acestea cu planetele natale, nodurile lunare si casele unghiulare (casele 1, 4, 7 si 10). Planetele din harta natala dar si tranzitele care fac aspecte puternice cu nodurile lunare, mai ales conjunctia arata si puterea energiei feminine de a se materializa, inclusiv printr-o sarcina.

De asemenea este foarte important ca in harta natala este sa vedem daca: Soarele, Luna, Ascendentul, casa a 5-a si stapanul sau se afla in semne fertile. Semnele considerate fertile in astrologie sunt: Taur, Rac, Balanta, Scorpion, Capricorn si Pesti.

De asemenea, pentru a capata experienta, orice astrolog profesionist face cercetari pe baza unor date reale (mai ales corecte), de exemplu acesta poate face o lista cu cel putin 100 de persoane care deja au nascut si afla atat datele de nastere ale mamelor cat si ale copiilor deja nascuti, apoi se analizeaza toata perioada de 9 luni (sau mai putin in caz de nastere prematura) si se analizeaza aspectele dintre tranzitele perioadei respective si harta natala a fiecarei mame. Cele mai importante aspecte sunt cele dintre planetele in tranzit si casele unghiulare si planetele existente in aceste case, mai ales aspectele cu Ascendentul si Descendentul. Se stie ca un aspect sau planetele aflate  intre planete aflate pe case unghiulare sunt foarte active si eficiente.De asemenea, nu trebuie sa ignoram analiza stapanilor caselor unghiulare. Va trebui urmarit daca si acestia sunt activati de tranzite.

Ceea ce mai trebuie sa inteleaga o viitoare mama este ca, nu exista zodii bune sau rele, deci nu trebuie sa le obsedeze prea mult in ce zodie sau ce ascendent o sa capete copilul la nastere. Copilul alege cand vine deoarece el are dreptul sa isi aleaga prin ce experiente de viata isi doreste sa treaca pentru ca evolutia lui sa fie in armonie cu natura.

Va doresc alegeri intelepte si incredere in viata!

Monica Lazar

Astrolog

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *