Eclipsele de Luna si rolul lor in viata oamenilor

Eclipsa de Luna se formeaza atunci cand suprafata Lunii este acoperita de umbra Pamantului. Eclipsele de Luna sunt de mai multe feluri:

  1. Eclipsa totala de Luna – atunci cand suprafata Lunii este acoperita total de umbra Pamantului;
  2. Eclipsa partiala de Luna – atunci cand suprafata Lunii este acoperita partial de umbra Pamantului;
  3. Eclipsa Lunara in penumbra -  Numai o parte din Lună va trece prin conul de penumbră iar discul acesteia va suferi o ușoară scădere în luminozitate, foarte greu sesizabilă.

 Cele mai spectaculoase eclipse sunt cele totale. Din punct de vedere astrologic eclipsele de Luna se formeaza la Luna Plina, cu conditia sa fie prezenta si o conjunctie cu Nodul Lunar al Lunii. Conteaza foarte mult si zonele de pe Pamant de unde vizibilitatea Eclipsei este cea mai mare, asta deoarece si influenta ei va fi mai consistenta pentru oamenii si toate vietuitoarele care locuiesc in aceste zone. Aveti aici lista completa a tuturor Eclipselor de Luna din urmatorii 10 ani si zonele unde vizibilitatea eclipselor este cea mai mare: http://www.timeanddate.com/eclipse/list-lunar.html

Următoarele eclipse de Lună se vor observa din țara noastră, în următorii ani: 28 septembrie 2015Ce este bine sa stim noi despre influenta unei Eclipse de Luna: 

  • In primul rand este important de stiut daca, din zona in care locuim Eclipsa respectiva va fi vizibila. Daca nu este vizibila atunci influenta ei este neglijabila asupra tuturor vietuitoarelor din zona respectiva.
  • Daca Eclipsa este vizibila atunci este bine sa vedeti pe ce casa astrologica cade pe harta voastra natala deoarece toate activitatiile atribuite in mod traditional acelei care vor fi activate, cu atat mai mult daca aveti si planete plasate in acea casa. De obicei apar schimbari importante in acel domeniu de viata si chiar nu este indicat sa va fie frica, cel mai bine este sa fiti receptivi si sa incercati sa actionati prin acceptarea schimbarilor. Schimbarea face parte din viata, fara ea viata nu si-ar desfasura cursul natural.
  • Femeile sunt mult mai influentate de Eclipsele de Luna decat barbatii.
  • Iata pe scurt influenta unei Eclipse de Luna in functie de casa astrologica natala pe care casa astrologica cade:

In casa a I-a natala: posibilaschimbare si redefinire a personalitatii si dorinta de echilibrare interioara;

In casa a II-a natala: schimbari in plan material si financiar care ajuta la realizarea a ceea ce aveti nevoie cu adevarat in viata. O incheiere a unui ciclu financiar, plata unei datorii;

In casa a III-a natala: contientizarea importantei modului cum comunicati cu cei din jur, atentia catre educatie si invatare, o adaptare a modului cum va prezentati ideile si proiectele in fata altora. La fel de bine puteti afla de un eveniment important care apare in viata unei rude.

In casa a IV-a natala: Evenimente in camin si in familie care necesita atentia voastra, poate aveti reparatii si renovari de facut sau poate cineva din familie are nevoie de ajutorul vostru.

In casa a V-a natala: Evenimente care pot aduce testarea relatiilor de dragoste sau evenimente importante pot aparea in viata copiilor. Nu este exclus sa aflati ca veti avea un nou membru de familie. Si nu in ultimul rand creativitatea va poate fi pusa la treaba.

In casa a VI-a natala: Pot aparea schimbari importante in mediu de lucru sau in starea de sanatate. Un proiect important poate aparea si in care implicarea voastra are un rol important. La fel de bine puteti face schimbari majore in stilul de viata pentru a avea o sanatate mai buna.

In casa a VII-a natala: Parteneriatele in care sunteti implicati (casatorie, afaceri, angajatori) pot fi testate. Veti contientiza cat de dispusi sunteti in a face compromisuri numai de dragul unei relatii. Negocierea e necesara!

In casa a VIII-a natala: Pot aparea situatii neprevazute privind veniturile partenerului de viata, investitiile familiei, tot ceea ce are legatura cu taxele, datoriile, asigurarile si pensiile. Dar poate exista si oportunitati de castiguri suplimentare.

In casa a IX-a natala: Un nou inceput in studii superioare sau posibile deplasari in strainatate in scop turistic, pentru studii sau pentru dezvoltarea unei afaceri.

In casa a X-a natala: Posibile schimbari in profesie sau solicitari suplimentare care pot      fi destul de stresante dar reprezinta si o ocazie minunata de a va arata competentele si talentele.

In casa a XI-a natala: In relatiile cu prietenii si cele cu organizatiile din care faceti parte pot aparea schimbari care duc la o reconfigurare a relatiilor in general.

In casa a XII-a natala: Apar evenimente care va cer retragerea intr-un mediu discret, acasa sau chiar in afara localitatii sau pur si simplu plecati intr-un loc retras pentru relaxare si refacere.

Monica Lazar

Astrolog

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *