Casa a IV-a in harta natala: semnificatii si sfaturi practice

Casa a IV-a reprezinta casa, caminul, experientele emotionale, copilaria, influenta parintilor, emotiile inconstiente. Nevoile noastre si modul de a raspunde a lor, constiinta în perioada copilariei, radacina complexelor emotionale, radacinile impuse, caracteristicile mostenite din familie, mostenirea si atitudinile traditionale translatate din subconstient în constient. Atasamentul fata de eul interior. Experientele subiective, imaginea despre noi însine, sentimentele si reactiile la nivel emotional. Toate experientele care ne afecteaza emotional din lumea exterioara si ne schimba felul emotional de a privi lumea. O viata noua, noi începuturi si sfarsituri.

Daca aveti in aceasta casa cel putin trei planete personale atunci veti primi un ajutor suplimentar care va poate ajuta in viata. Pe scurt sa vedem ce influenta are fiecare planeta atunci cand este situata in aceasta casa de pe harta natala:

Soarele in casa a IV-a: Sunteti mandria familiei, de aceea acum e randul vostru sa va mandriti cu propria familie. Simtiti nevoia sa fiti consultati pentru orice decizie luata si este vital sa fiti respectati. Feriti-va de dorinta de a controla totul, oameni, decizii etc.

Luna in casa a IV-a: mama are sau a avut oinfluenta foarte mare in viata voastra, negativa sau pozitiva. Sunteti influentabili emotional dar fiind interiorizati nu prea stiu cei din jur ce se intampla in sufletul vostru. Aveti o preocupare constanta pentru a avea o casa frumoasa si primitoare.

Mercur in casa a IV-a: Simtiti nevoia sa fiti conectati permanent cu istoria si membrii familiei de origine. Iti place sa lucrezi si sa inveti de acasa, deci home office saui activitatea de freelancer este potrivita pentru nevoile voastre. Comunicarea este foarte importanta intre membrii familiei.

Marte in casa a IV-a: Este posibil sa proveniti dintr-o familie cu probleme relationale, cu multe certuri si frustrari. Tocmai de aceea va doriti ca in propria familie sa fie armonie, sunteti dedicat si luptati pentru a avea o familie fericita. Sunteti capul familiei deoarece voi luati majoritatea deciziilor importante. Dar toate bunele voastre intentii pot aduce si neintalegeri, de aceea este bine sa ii incurajati pe ai vostrii sa fie independenti, dar fara a periclita unitatea familiei.

Jupiter in casa a IV-a: Aveti o educatie temeinica primita din familia de origine, dar si posibilitati materiale si securitate emotionala. E asa de bine in familia de origine ca este posibil sa fiti inca acolo sau sa va fi desprins destul de tarziu de la parinti. De asemenea, este foarte posibil sa proveniti dintr-o familie mare, dar chiar daca ati plecat de acasa sunteti in relatii foarte bune cu cei dragi. Aveti talent sa va aranjati frumos casa si sa va invitati prietenii sa se simta bine la voi.

Saturn in casa a IV-a: Ati avut de mic restrictii in sanul familiei. Va ia multi ani pana va formati propria familie. Va puteti simti stingheri in propria casa dar la fel de posibil e sa fiti chiar voi neglijenti cu propria familie si camin. Relatia cu tatal nu a fost prea buna.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *