BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Fecioara si Varsator

64%

Tindeti sa cautati perfectiunea alaturi de Varsator: in sanatate, munca si siguranta. Asteptarile dumneavoastra sunt de domeniul fantasticului - sa traiti o viata fara probleme. Dar viata nu este un basm si curand apar consideratii practice, cum Varsatorul este legat de acea parte a zodiacului solar legata de munca, sanatate si relatiile cu asociatii.

El poate fi extrem de gelos, iar dumneavoastra vreti sa vedeti acest lucru; insa aceasta va duce numai la certuri si neintelegeri, poate chiar la divort. Intr-un fel va simtiti amenintati de Varsatori - va chinuiti sa va conformati. Dar nu toate lucrurile sunt asa de rele: Varsatorul este creativ, constructiv, amuzant. Dar va simtiti fortat sa fiti practic si acest lucru nu prea va convine.

Desi Varsatorul nu prea le are cu negocierile, daca flirtati cu el, s-ar putea sa ajungeti la o intelegere. S-ar putea sa va simtiti putin asuprit, dar daca sunteti gata sa renuntati la niste dorinte si activitati, varsatotul este persoana potrivita. Altfel s-ar putea sa va aflati intr-o situatie in care sa fugiti de o asemenea relatie. Priviti-l pe Varsator intr-o lumina realista. Daca intrati in relatie cu ochii deschisi, s-ar putea sa fie cu ceva noroc.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.