BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Fecioara si Taur

78%

Alaturi de Taur, accentul se pune pe calatorii si publicare, pe dezvoltarea unei filosofii mai bine definite. Intre voi este prezenta atractia si armonia. Exista o legatura cand vine vorba despre calatorii lungi, exprimarea parerilor personale etc.

Taurul va ajuta cand vine vorba de stabilirea unui tel. Cand vine vorba despre calatorii sunteti gata sa faceti foarte multe alaturi de el. Taurul poate fi incapatanat, pe cand dumneavoastra sunteti flexibil; intr-o asemenea relatia va veti putea folosi intuitia, iar puterea perceptiei va este scoasa in evidenta. In unele zone apar insa dificultati atunci cand dumneavoastra vreti sa mergeti mai departe (sau sa va mutati) iar Taurul vrea sa stea unde este si acum.

Daca sunteti prea receptiv, s-ar putea sa va invartiti intr-un cerc, iar daca sunteti prea agresiv, scantei ar putea sa iasa, ceea ce va duce aproapre sigur la dezintegrarea relatiei. Trebuie sa fiti diplomat - trebuie sa va castigati dreptul de a pune inaplicare o idee, nu sa le impuneti cu forta. Taurul va ajuta sa va hotarati unde sa mergeti, de ce si cand. Ambele zodii au ca simbol pamantul, si lucrurile esentiale in viata sunt importante pentru amandoi.

Ceea ce v-ar putea duce la conflicte sunt motivele pentru care vreti sa calatoriti intr-un anumit loc, si opinia politica. Insa relatia merita un efort din partea amandurora.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.