BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Fecioara si Scorpion

91%

Pluto alaturi de Mercur simbolizeaza ambitia. Scorpionul va face sa fiti nelinistit; alaturi de el veti avea parte de multe calatorii scurte, rude, idei multe si o demolare inainte sa incepeti sa recladiti totul. Intre voi este destula aronie.

Alaturi de Scorpion atrageti o multime de oameni cu tot cu intrebarile si problemele lor. Este o relatie incantatoare; fortele dumneavoastra sunt imprastiate si este prezenta o aura de confuzie. Idei sunt multe, dar le lipseste baza filosofiei personale. Scorpionul tine la dumneavoastra ca la un prieten adevarat, iar dumneavoastra ca la cineva care va incurajeaza sa va treziti si sa traiti.

Ideile dumneavoastra sunt revolutionare. Ceea ce inainte era acceptat urmeaza sa fie detronat. Precum spuneam, semnele sunt bune, dar exista o tendinta sa va indepartati pe o alta carare; telurile de la inceput sunt inlocuite, si o tanjire sa fiti intr-un alt loc in afara de cel in care sunteti acum pune stapanire pe dumneavoastra. Pot aparea dispute cu rudele din cauza acestei relatii. Deveniti ambitios, cautati recunoastere pe plan mai mare, iar Scorpionul va va aduce multe persoane care va vor ajuta.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.