BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Fecioara si Sagetator

72%

Alaturi de Sagetator este presiune si responsabilitate in plus, dar si rasplate mai mari. Sagetatorul va face constient de ce trebuie facut, si va stimuleaza sa va auto-disciplinati. Mai degraba, el va face sa fiti mai restrictiv cu dumneavoastra. Exista o dependenta inexplicabila de Sagetator. Va este stimulata acea parte din zodiac legata de timp, casa, siguranta si proiecte pe termen lung.

Unul din parintii vostri s-ar putea opune acestei relatii - nu va fi fara obstacole. pentru dumneavoastra, Sagetatorul poate fi o voce a autoritatii. Jupiter alaturi de Mercur simbolizeaza planuri mari, extravaganta, dar acestea nu sunt tocmai bune tp dumneavoastra. Opunerea unuia dintre parinti va fi ca si cum ati arunca cu apa peste un foc intetit - este vorba de presiunea emotionala la care veti fi supus.

Tindeti sa atrageti un Sagetator care este considerabil mai mare decat dumneavoastra. Si invatati de la acesta despre orizontul si mintea deschisa. Noile dumneavoastra concepte s-ar putea sa intre in conflict cu familia, datoria, si traditia. Aceasta relatie va aduce beneficii, dar nu intotdeauna va bucurati de ele. Incepeti sa va simtiti inchis, restrictionat deoarece firea libera a Sagetatorului intra in conflict cu ordinea si precizia cu care sunteti obisnuit.

Daca va doriti sa fiti cat mai constieint de responsabilitati, si un loc in care sa va faceti o casa, sa va stabiliti, Sagetatorul este persoana potrivita.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.