BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Fecioara si Pesti

73%

In cazul vostru, opusii se atrag. Pestii va afecteaza acea parte din voi care este legata de casatorie, parteneriate, public, si aparitii publice. Fortele tind sa fie imprastiate in relatie din cauza asociatiei dintre planete: Mercur si Neptun.

Conturul pare sa fie putin neclar. Va puneti intrebarea daca nu cumva confundati realitatea cu visul. Imaginatia va este hranita mai ales deoarece va opuneti metodelor lor - ceea ce inseamna ca incercati sa gasiti mijloace noi de a va afirma. Zodiile dumneavoastra se afla in opozitie; desi joaca un rol important in viata dumneavoastra, nu este mereu unul placut. Nativii acestei zodii reprezinta o provocare pentru dumneavoastra. Va pot enerva deoarece dumneavoastra tindeti sa fiti precis, in timp ce ei, in ochii dumneavoastra, tind sa fie inselatori.

Aveti multe de invatat unul de la celalalt. Alaturi de Pesti, nu stiti mereu ce vreti, fapt care va face sa va puenti intrebari, sa experimentati, sa cautati pasuni mai verzi. V-ati putea casatori sau ati putea porni o batalie cu un nativ din zodia Pestilor. Si este foarte probabil ca alaturi de ei veti calatori. Plecarile lungi par sa fie o parte importanta din aceasta relatie, care cu cateva sacrificii va fi una de lunga durata.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.