BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Fecioara si Leu

79%

Exista atractie intre dumneavoastra, dar relatia s-ar putea materializa in intalniri ascunse, manevre neobisnuite si s-ar putea sa va implice in niste scandaluri. Va este influentata acea parte din dumneavoastra legata de secrete, restrictii si dragoste interzisa.

Bani sunt implicati si veti duce o "viata buna". S-ar putea sa traiti atat de intens aceasta idila incat sa neglijati celelalte mici lucruri care va sunt practice. Multe lucruri sunt ascunse in aceasta relatie - s-ar putea sa va inamorati de Leu intr-o perioada in care nu va puteti intalni in public, sau nu puteti fi vazuti impreuna (o a treia persoana este implicata). Va dezvolta simtul estetic, invatati si veti fi inspirat. Ati putea strange posesiuni si s-ar putea chiar sa va casatoriti cu Leul. Dar, ca multe alte relatii, aceasta este destul de complicata.

Investigati si adesea luati initiativa de a merge mai departe in relatie. Cu mintea dumneavoastra vicleana descoperiti atat defectele cat si calitatile Leului- mai ales importanta linguselii pentru el. Natura romantica a Leului si imaginatia bine dezvoltata va batuie. Puteti incerca, dar sa uitati complet de un Leu este mai usor de zis decat de facut. Leul va poate ajuta cand vine vorba de televiziune, organizarea de cluburi si grupuri. Cele doua zodii se pun reciproc in lumini favorabile.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.