BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Fecioara si Fecioara

75%

Prima intrebare care trebuie sa aiba un raspuns clar este cine este cel dominant in aceasta relatie. Amandoi vreti pozitia de varf si sa criticati, si, din aceasta cauza, vor exista conflicte. Aveti multe lucruri in comun, dar nu va fi usor sa va armonizati.

Femeia Fecioara apreciaza banii in contul din banca si vrea un inel pe deget. Este discriminatoare, uneori increzuta si obositoare cand vine vorba de curatenie. Ii place ca totul sa fie la locul lui - nu ii place dezordinea. Vrea sa stie de ce esti in stare, si in general stie detalii despre tot ceea ce faci. Nu este usor de pacalit, de aceea trebuie sa va incredeti in ea. Niciodata sa nu o subestimati - stie totul (de la afaceri pana la dragoste). ea vrea sa fie prima pe lista de prioritati. Este inteligenta si loiala (daca si dumneavoastra sunteti), sincera, discriminatoare si are un simt la umorului cam ciudat.

Barbatul Fecioara este exigent, si nu se multumeste cu locul doi. De obicei spune ce vrea sa zica. Daca va uitati dupa un Romeo, cautati mai bine in alta parte. Este de ajuns de practic incat sa aduca banii in casa, si de ajuns de sensibil incat sa isi dea seama cand va prefaceti. Este cinstit, dar isi exprima cu dificultate sentimentele ascunse. Trebuie mai intai de toate sa fiti rabdatoare si loiala.

Este opusul pretentiosului. Ar trebui sa il ajutati sa isi construiasca increderea in sine. Are nevoie de o femeie care are incredere in el si care il sustine. Odata ce i-ati castigat increderea, este cu totul alt om si isi va concentra energia in fericirea dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.