BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Fecioara si Berbec

64%

Intr-un mod straniu va temeti de Berbec. Aceasta frica este indusa de faptul ca simtiti ca vi se ia ceva ce va apartine, ceva ce include cele mai mari secrete ale dumneavoastra. Marte (simbolul berebecilor) si Mercur va stimuleaza activitatea mentala. Cheia sa treceti peste aceasta teama este sa va mentineti controlul.

Berbecul va influenteaza acele parti ale horoscopului legate de preocupari oculte, lucuri ascunse, mosteniri si mister. De asemenea vor fi si calatorii si idei noi cand va asociati cu un Berbec.

Banii intra in discutie si vorbiti despre investitii. Nativii acestei zodii va incanta si va intriga si va fac sa fiti atat de activi incat s-ar putea sa obositi alaturi de ei. Daca este vorba sa strangeti fonduri, barbecul va va aduce finantatori (investitori). Intre voi este si atractie dar si ura. Sunt conflicte si unele neintelegeri sunt legate de anumite fonduri si cine are dreptul la ele. S-ar putea sa vi se para incapatanat Berbecul, aceasta in opozitie cu tendinta dumneavoastra de a analiza totul inainte sa luati vreo decizie.

Poate ca putin Berbec este necesar in viata dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.