Traseul planetelor in septembrie 2015

ZODIILE vedete ale lunii: FECIOARA si BALANTA.

SOARELE tranziteaza Zodia Fecioarei pana in dimineata zilei de 23 septembrie 2015, apoi trece in zodia Balantei pana in seara zilei de 23 octombrie 2015. Cu ocazia trecerii Soarelui in zodia Balantei avem si fenomenul de Echinoctiul de toamna, adica intram in toamna astronomica.  Soarele va rasari si va apune chiar in punctele cardinale est și vest,durata zilelor fiind astfel egala, indiferent de latitudine, cu cea a noptilor.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2 septembrie la ora 12:01 –  Luna intra in Taur

4 septembrie la ora 14:47 – Luna intra in Gemeni

6 septembrie la ora 20:39 – Luna in Rac

9 septembrie la ora 05:36 – Luna in Leu

11 septembrie la ora 16:55 – Luna in Fecioara

14 septembrie la ora 05 :41 – Luna in Balanta

16 septembrie la ora 18:42 – Luna in Scorpion

19 septembrie la ora 06:31 – Luna intra in Sagetator

21 septembrie la ora 15:32 – Luna intra in Capricorn

23 septembrie la ora 20:51 – Luna intra in Varsator

25 septembrie la ora 22:43 – Luna intra in Pesti

27 septembrie la ora 22:28 – Luna intra in Berbec

29 septembrie la ora 21:57 –  Luna intra in Taur

LUNA NOUA in Fecioara se intampla pe 13 septembrie la 09: 41 (ora locala a Romaniei). Cu aceasta ocazie va fi si o eclipsa partiala de Soare care nu este vizibila din Romania ci doar din Africa de Sud, Oceanul Atlantic si cel Indian si Antartica.

LUNA PLINA in Berbec se intampla pe 28 septembrie 2015 la 05:50 (ora locala a Romaniei). Cu aceasta ocazie va fi o eclipsa totala de Luna care va fi vizibila in America de Nord si cea de Sud, Europa, Asia de vest si parti din Africa. Eclipsa va avea o durata de 3 ore si 20 de minute iar Luna va fi eclipsata total pentru o ora si 12 minute. Din Romania aceasta eclipsa va fi vizibila doar intre orele 03:11 si 06:23.

MERCUR are urmatoarele tranzite:

Pana pe 16 septembrie Mercur va tranzita zodia Balantei in mers direct: sunt favorizate activitatile care au legatura cu scrisul si artele frumoase si puteti avea succese in procesele aflate deja pe rol.

Intre 17 si 18 septembrie Mercur va fi la statie retrograda in Balanta: relatiile personale si cele sociale merita o atentie mai mare din partea voastra pentru a avea succes.

Intre 19 septembrie si 8  octombrie Mercur va fi in mers aparent retrograd in Balanta: fiti atenti ce faceti cu documentele importante si ce mesaje transmiteti verbal, in scris sau chiar prin limbajul trupului.

VENUS are urmatoarele tranzite:

Pana pe 3 septembrie Venus este in mers aparent retrograd in Leu: aveti tendinte dominatoare cu cei dragi si va place sa va marcati teritoriul mai mult decat e cazul. Daca doriti sa va dati in spectacol este bine sa va asumati consecintele.

Intre 3 si 8 septembrie Venus este la statie directa in Leu: incepeti sa va reveniti din dorinta de marire si dragostea excesiva de sine si va cam dati seama ce prostii ati spus in ultimile saptamani si incercati sa reparati situatia.

Din 9 septembrie Venus in incepe mersul direct in Leu: sunteti pe drumul cel bun.

MARTE va tranzita zodia Leului pana pe data de 25 septembrie: sunteti energici si foarte activi, aveti curajul sa spuneti adevarul indiferent de riscuri. Sunt favorizati conducatorii, militarii, sportivii. Atentie la posibile accidente in zona ochilor si/sau a coloanei.

Apoi MARTE va tranzita zodia Fecioarei pana pe data de 12 noiembrie 2015: sunt favorizate activitatile din domeniul medical, in asistenta sociala, farmacie si chimie. Sunteti mai practici in tot ceea ce faceti si cu o atentie mai mare la detalii.

JUPITER tranziteaza zodia Fecioarei pana pe data de 9 septembrie 2016 si avantajeaza pe nativii din zodiile de pamant (Fecioara, Taur si Capricorn) dar si pe zodiile de pa axa mobila (Gemeni – Fecioara – Sagetator – Pesti). Jupiter in Fecioara va poate ajuta in activitatile practice, cu conditia ca totul sa fie legal si corect, altfel Jupiter isi arata puterea de justitiar si va pune la punct.

SATURN se afla in mers aparent retrograd in zodia Scorpionului, pana pe 2 august, apoi reporneste in mers direct pana pe 18 septembrie. Cu alte cuvinte, in perioada 16 iunie – 18 septembrie va puteti ajusta, modifica, repara, regla anumite aspecte din viata voastra, iar domeniul in care trebuie sa actionati este dat de casa natala care e tranzitata de Saturn in Scorpion. Apoi, in perioada 19 septembrie 2015 si 20 decembrie 2017 SATURN va tranzita zodia Sagetatorului: acest tranzit poate avea o influenta asupra relatiilor internationala, a limitarii drepturilor de a calatorii. Unele tari pot limita accesul strainilor pe teritoriul lor prin adoptarea unor legi ale imigratiei mai restrictive. Aplicarea legii va fi implacabila si vor fi pedepsiti cei care au incalcat legile in ultimii ani.  Este bine sa urmariti cum vor evolua lucrurile privind intoleranta religioasa si unele derapaje care pot duce la extremism. Asta nu inseamna ca acest tranzit nu va poate ajuta sa duceti pana la capat studiile aprofundate in domenii precum: relatii internationale, limbi straine, religie si filosofie, drept.

Planetele grele sau lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.  AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza axa Balanta – Berbec pana in prima decada a lunii noiembrie si va incurajeaza sa va concentrati la ceea ce aveti de facut si mai ales sa fiti atenti la felul cum va comportati in relatiile personale.

Va doresc o toamna plina de bucurii si noi inceputuri!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *