Traseul planetelor in noiembrie 2014

ZODIILE vedete ale lunii: SCORPION si SAGETATOR.  

SOARELE tranziteaza zodia Scorpionului pana spre mijlocul zilei de 22 noiembrie, apoi acesta tranziteaza zodia Sagetatorului pana spre dimineata zile de 22 decembrie. 

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise in acest link, la orele respective mai adaugati 2 ore si aflati ora Romaniei : http://www.moontracks.com/lunar_ingress.html

Luna Plina in Taur se intampla pe 7 noiembrie la 00 :23 (ora locala a Romaniei).

Luna Noua in Scorpion se intampla pe 22 noiembrie la 14 :33 (ora locala a Romaniei).

MERCUR are urmatoarele tranzite:

1 – 9 noiembrie – mers direct in Balanta,

10 – 28 noiembrie – mers direct in Scorpion,

29 noiembrie – 17 decembrie – mers direct in Sagetator.

Mercur prin Balanta va face mai diplomati si mai convingatori, Mercur prin Scorpion va poate da un impuls mai agresiv in comunicare, dar cu siguranta stiti ceea ce va doriti, iar Mercur prin Sategator va ajuta sa va deschideti si mai mult catre ceilalti si optimismul este la el acasa.

VENUS are urmatoarele tranzite:

1 – 16 noiembrie – tranzit in Scorpion

17 noiembrie – 10 decembrie – tranzit in Sagetator

Venus in Scorpion va face mai suspiciosi si mai posesivi cu partenerul de viata iar Venus in Sagetator aduce dorinta de aventura si cunoastere.

Pana pe  5 decembrie 2014 planeta MARTE tranziteaza zodia Capricornului si este in pozitia cea mai bine plasata si va poate ajuta in rezolvarea practica si eficienta a problemelor, va aduce rezistenta la efort, perseverenta dar si ambitie si dorinta de dezvoltare.

 JUPITER tranziteaza pana la mijlocul anului 2015 zodia Leului si avantajeaza mai ales pe nativii din zodiile de foc (Leu, Berbec si Sagetator). Acum sunteti pusi in situatia de a va folosi creativitatea in realizarea personala.

SATURN inca tranziteaza zodia Scorpionului pana pe 23 decembrie 2014 iar nativii din Scorpion vor realiza ca s-au maturizat si este posibil sa isi fi gasit drumul corect, asta in cazul in care au simtit in ultimii ani ca nu au o directie clara in viata.

Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. Cei mai avantajati de acest tranzit sunt cei nascuti in zodia Pestilor, cei cu Ascendentul in Pesti dar si cei care au un marcaj puternic in Pesti (mai multe planete personale in aceasta zodie). Neptun fiind o planeta transpersonala veti simti si la nivelul maselor o influenta remarcabila si se pare ca idealurile, creativitatea si credinta vor avea un rol important in acesti ani.     

URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019, va fi o perioada plina de evenimente care va schimba mult comportamentul, atat la nivel individual cat si la nivel colectiv.

PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024 si ii va influenta mai ales pe nativii din zodiile cardinale Capricornii, Racii, Berbecii si Balantele. Pluton aduce si o perioada de restructurare fundamentala (dar lenta) a principiilor de functionare a institutiilor de stat si a celor financiare prin eficientizare.

 AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza axa Balanta – Berbec pana in toamna anului 2015 si va incurajeaza sa va concentrati la ceea ce aveti de facut si mai ales sa fiti mai atenti la felul cum relationati cu cei din jur.

 Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *