Traseul planetelor in iulie 2016

ZODIILE vedete ale lunii: RAC si LEU

SOARELE tranziteaza Zodia Racului pana in dimineata zilei de 22 iulie 2016, apoi tranziteaza zodia Leului pana in dimineata zilei de 22 august 2016.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

1 iulie la ora 13:45 – Luna intra in Gemeni

3 iulie la ora 15:20 – Luna in Rac

5 iulie la ora 18:28 – Luna in Leu

8  iulie la ora 01:28 – Luna in Fecioara

10 iulie la ora 10:32 – Luna in Balanta

12 iulie ora 22:52 – Luna in Scorpion

15 iulie ora 11:15 – Luna in Sagetator

17 iulie ora 21:32 – Luna intra in Capricorn

20 iulie ora 05:32 – Luna intra in Varsator

22 iulie la ora 10:35 – Luna intra in Pesti

24 iulie la ora 14:33 – Luna intra in Berbec

26  iulie la ora 17:37 – Luna intra in Taur

28 iulie la ora 20:37 – Luna intra in Gemeni

30 iulie la ora 23:08 – Luna intra in Rac

LUNA NOUA in Rac se intampla pe 4 iulie 2016 la 14:00 (ora locala a Romaniei).

LUNA PLINA in Capricorn se intampla pe 20 iulie 2016 la 01:56 (ora locala a Romaniei).

MERCUR are urmatoarele tranzite:

Pana pe 13 iulie Mercur este in Rac: preferati sa comunicati mai mult in cadrul intim, in familie. Comunicarea este marcata de reactii emotionale, de aceea ar fi cazul sa va intelegeti mai bine cu cei dragi.

Intre 14 si 30 iulie Mercur este in Leu: suntetientuziasti dar si mandri de ceea ce stiti dar e bine sa nu dati impresia ca le stiti chiar pe toate. Dar cu siguranta aveti succes la public!

Pana pe 11 iulie VENUS este in zodia Racului: Va concentrati pe relatiile cu familia deoarece simtiti nevoia de confort, siguranta si intimitate. Cu aceasta ocazie va puteti imbunatati relatiile si cu proprii parinti.

Intre 12 iulie si 5 august VENUS este in zodia Leului: Cautati sa va simtiti bine in relatiile personale deoarece sentimentele benefice va stimuleaza creativitatea. Vreti sa fiti mandrii de partenerul vostru si de ceea ce construiti impreuna.

Pana pe 2 august MARTE este in mers direct in Scorpion: se presupune ca in perioada de retrogradare ati facut modificarile sau reparatiile necesare in domeniile definite de casele care au fost tranzitate de Marte. Iar acum aveti energia si oportunitatile pentru a va pune proiectele in aplicare.

JUPITER tranziteaza zodia Fecioarei pana pe data de 9 septembrie 2016 si avantajeaza pe nativii din zodiile de pamant (Fecioara, Taur si Capricorn) dar si pe zodiile de pa axa mobila (Gemeni – Fecioara – Sagetator – Pesti). Jupiter in Fecioara va poate ajuta in activitatile practice, cu conditia ca totul sa fie legal si corect, altfel Jupiter isi arata puterea de justitiar si va pune la punct.

Pana pe 13 august SATURN este in mers aparent retrograd si veti veti resimti o incetinire sau chiar un blocaj in anumite activitati, depinde foarte mult in ce casa din harta natala retrogradeaza Saturn in tranzit, iar daca in acea casa Saturn intalneste si niste planete personale, atunci situatia se personalizeaza cu totul. De obicei Saturn impune o mai buna organizare sau structurare a informatiei. Relatia cu anumite autoritati se complica, deci orice actiune, pentru a fi dusa la capat necesita rabdare si perseverenta din partea voastra. Si sa nu uitati, Saturn cere corectitudine in tot ceea ce faceti! Zodiile vizate sunt: Sagetator, Capricorn si Varsator.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza pana pe 8 mai 2017 AXA FECIOARA – PESTI si va incurajeaza sa fiti mai pragmatici, realisti si constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru. Acordati ajutor celor din jur numai daca vi se cere dar fara a va prejudicia interesele proprii. Incercati sa fiti mai ordonati si aveti mai multa grija de sanatatea proprie si a celor apropiati.

Planetele grele sau lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Va doresc tranzite folositoare! 

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *