Traseul planetelor in iulie 2015

ZODIILE vedete ale lunii: RAC si LEU.

SOARELE tranziteaza zodia Racului pana pana in dimineata zilei de 23 iulie, apoi acesta trece in Zodia Leului pana in dimineata zilei de 23 august 2015.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

1 iulie  la ora 11:11 – Luna intra in Capricorn

3 iulie la ora 14:21 – Luna intra in Varsator

5 iulie la ora 16:23 – Luna intra in Pesti

7 iulie la ora 18:37 – Luna intra in Berbec

9 iulie la ora 19:49 –  Luna intra in Taur

12 iulie la ora 14:16 – Luna intra in Gemeni

14 iulie  la ora 08:14 – Luna in Rac

16 iulie la ora 16:15 – Luna in Leu

19 iulie la ora 14:46 – Luna in Fecioara

21 iulie la ora 15 :22 – Luna in Balanta

24 iulie la ora 14:07 – Luna in Scorpion

26 iulie  la ora 14:24 – Luna intra in Sagetator

28 iulie  la ora 20:47 – Luna intra in Capricorn

30 iulie  la ora 23:40 – Luna intra in Varsator

LUNA PLINA in Capricorn se intampla pe 2 iulie 2015 la 05:19 (ora locala a Romaniei). LUNA NOUA in Rac se intampla pe 16 iulie la 04:24 (ora locala a Romaniei). A doua LUNA PLINA in Varsator se intampla pe 31 iulie la 13:42 (ora locala a Romaniei) si se mai numeste si Luna Albastra (deoarece este a doua Luna Plina din aceeasi luna calendaristica).

MERCUR are urmatoarele tranzite:

Pana pe 8 iulie Mercur are mers direct in Gemeni: sunt favorizate toate activitatile care au leagatura cu transmiterea de informatii, scrisul, educatia, calatoriile, consilierea pe orice domeniu, examenele si interviurile. Mintea este brici si faceti repede conexiunile necesare pentru a stii ceea ce aveti de facut.

Intre 8 si 23 iulie Mercur are mers direct in Rac: Sunteti foarte receptivi la emotiile celorlalti si aveti capacitate de memorare mai mare, in cazul in care aveti ceva de studiat. Tineti foarte mult ca atmosfera de acasa dar si din mediul social sa fie prietenoasa si armonioasa.

Intre 23 iulie si 7 august Mercur are mers direct in Leu: dati dovada de o inteligenta afectiva deosebita si suneti mai fermecatori ca de obicei, deci daca aveti de cucerit pe cineva atunci perioada aceasta este cea mai potrivita.

VENUS are urmatoarele tranzite:

Pana pe 19 iulie Venus are mers direct in Leu: aveti chef sa va distrati si sunteti foarte creativi de aceea nu este exclus sa aveti idei interesante pentru a face bani din propriile talente. Relatiile cu copii si persoana iubita sunt favorizate in aceasta perioada.

Intre 19 iulie si 22 iulie dupa amiaza Venus are mers direct in Fecioara: cumva in aceasta perioada nevoia de dragoste se imbina cu nevoia de bani sau atrageti persoane de rang inferior care pot avea tendinta sa se tina scai de voi. Aveti o atitudine servila care nu va avantajeaza prea bine.

Intre 22 si 28 iulie Venus este la statie retrograda in Fecioara si intre 28 iulie si 31 iulie Venus este in mers aparent retrograd in Fecioara: aveti tendinta sa fiti pisalogi in relatiile personale si nici generozitatea nu va da afara din casa. Sunteti cam zgarciti in perioada asta si de aceea oamenii o sa va cam ocoleasca.

Intre 31 iulie si 3 septembrie Venus este in mers aparent retrograd in Leu: aveti tendinte dominatoare cu cei dragi si va place sa va marcati teritoriul mai mult decat e cazul. Daca doriti sa va dati in spectacol este bine sa va asumati consecintele.

Intre 3 si 8 septembrie Venus este la statie directa in Leu: incepeti sa va reveniti din dorinta de marire si dragostea excesiva de sine si va cam dati seama ce prostii ati spus in ultimile saptamani si incercati sa reparati situatia.

Din 9 septembrie Venus in incepe mersul direct in Leu: sunteti pe drumul cel bun.

MARTE este in zodia Racului pana pe data de 9 august:  veti simti nevoia sa luptati pentru o cauza, sa ajutati persoanele mai putin favorizate dar asta nu inseamna ca va neglijati familia. Nu va suparati pe cei care vorbesc fara sa gandeasca si mai ales fara sa va cunoasca cu adevarat.

JUPITER se indreapta spre finalul tranzitului in zodia Leului si avantajeaza mai ales pe nativii din zodiile de foc (Leu, Berbec si Sagetator). Acum sunteti pusi in situatia de a va folosi creativitatea in realizarea personala.

SATURN se afla in mers aparent retrograd in zodia Scorpionului, pana pe 2 august, apoi reporneste in mers direct pana pe 18 septembrie. Cu alte cuvinte, in perioada 16 iunie – 18 septembrie va puteti ajusta, modifica, repara, regla anumite aspecte din viata voastra, iar domeniul in care trebuie sa actionati este dat de casa natala care e tranzitata de Saturn in Scorpion.

Planetele grele sau lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza axa Balanta – Berbec pana in toamna anului 2015 si va incurajeaza sa va concentrati la ceea ce aveti de facut si mai ales sa fiti atenti la felul cum va comportati in relatiile personale.

Va doresc o vara frumoasa!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *