Traseul planetelor in decembrie 2015

ZODIILE vedete ale lunii: SAGETATOR si CAPRICORN

SOARELE tranziteaza Zodia Sagetatorului pana spre dimineata zilei de 22 decembrie 2015, apoi tranziteaza zodia Capricornului pana spre dupa amiaza zilei de 20 ianuarie 2016.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2 decembrie la ora 12:10 – Luna in Fecioara

5 decembrie la ora 00:34 – Luna in Balanta

7 decembrie la ora 13:26 – Luna in Scorpion

10 decembrie la ora 00:25 – Luna intra in Sagetator

12 decembrie la ora 08:47 – Luna intra in Capricorn

14 decembrie la ora 14:59 – Luna intra in Varsator

16 decembrie la ora 19:45 – Luna intra in Pesti

18 decembrie la ora 23:27 – Luna intra in Berbec

21 decembrie la ora 02:13 – Luna intra in Taur

23 decembrie la ora 04:31 – Luna intra in Gemeni

25 decembrie la ora 07:27 – Luna in Rac

27 decembrie la ora 12:31 – Luna in Leu

29 decembrie la ora 20:59 – Luna in Fecioara

LUNA NOUA in Sagetator se intampla pe 11 decembrie la 12:29 (ora locala a Romaniei).

LUNA PLINA in Rac se intampla pe 25 decembrie 2015 la 13:11 (ora locala a Romaniei).

MERCUR are urmatoarele tranzite:

Pana pe 9 decembrie Mercur este in zodia Sagetatorului: Este o perioada favorabila pentru studii si calatorii si simtiti mai multa nevoie de libertate, de miscare. Sunteti directi in exprimare si nu va bateti capul prea mult de parerea celor din jur.

Intre 10 decembrie 2015 si 1 ianuarie 2016 Mercur este in zodia Capricornului: Sunteti mai prudenti in ceea ce comunicati celorlalti, nu va aruncati cu capul inainte atunci cand auziti promisiuni si laude. Mai degraba va ganditi cum sa va dezvoltati mai mult pe plan profesional si social.

VENUS are urmatoarele tranzite:

Pana pe 4 decembrie Venus este in zodia Balantei, in domiciliu: Simtiti nevoia de a relationa in armonie si nu este exclus sa cumparati un obiect decorativ pentru casa care sa aduca mai multa frumusete caminului.

Intre 5 si 30 decembrie Venus este in zodia Scorpionului, in exil: Aveti dorinte intense, simturile sunt activate, emotiile sunt pregatite de senzatii tari dar este pozibil sa nu va gasiti in pozitia de a gasi sau de a avea un partener de viata care sa simta la fel de intens ca si voi. Nu o luati in tragic, fiti generosi si incercati sa va invatati partenerul sa isi traiasca viata la maxim.

Pana pe 2 ianuarie 2016 MARTE tranziteaza zodia Balantei, in exil: Mai ales pentru barbati aduce o atitudine defensiva in relatii care atrage si mai mult ostilitatea si neincrederea celor din jur. De dragul unui coprimis care sa aduca pacea in relatii barbatii sunt dispusi sa ocoleasca rezolvarea problemelor din viata lor. Pentru femei, este bine sa evitati interventiile chirurgicale de infrumusetare a fizicului deoarece poate aduce o recuperare de lunga durata, asta deoarece energia lui Marte nu functioneaza la capacitate optima atunci cand este plasata in Balanta.

JUPITER tranziteaza zodia Fecioarei pana pe data de 9 septembrie 2016 si avantajeaza pe nativii din zodiile de pamant (Fecioara, Taur si Capricorn) dar si pe zodiile de pa axa mobila (Gemeni – Fecioara – Sagetator – Pesti). Jupiter in Fecioara va poate ajuta in activitatile practice, cu conditia ca totul sa fie legal si corect, altfel Jupiter isi arata puterea de justitiar si va pune la punct.

Pana pe 20 decembrie 2017 SATURN va tranzita zodia Sagetatorului: acest tranzit poate avea o influenta asupra relatiilor internationala, a limitarii drepturilor de a calatorii. Unele tari pot limita accesul strainilor pe teritoriul lor prin adoptarea unor legi ale imigratiei mai restrictive. Aplicarea legii va fi implacabila si vor fi pedepsiti cei care au incalcat legile in ultimii ani.  Este bine sa urmariti cum vor evolua lucrurile privind intoleranta religioasa si unele derapaje care pot duce la extremism. Asta nu inseamna ca acest tranzit nu va poate ajuta sa duceti pana la capat studiile aprofundate in domenii precum: relatii internationale, limbi straine, religie si filosofie, drept.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza pana pe 8 mai 2017 AXA FECIOARA – PESTI si va incurajeaza sa fiti mai pragmatici, realisti si constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru. Acordati ajutor celor din jur numai daca vi se cere dar fara a va prejudicia interesele proprii. Incercati sa fiti mai ordonati si aveti mai multa grija de sanatatea proprie si a celor apropiati.

Planetele grele sau lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Va doresc Sarbatori ca in povesti si un An Nou plin de evenimente fericite!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *