Traseul planetelor in august 2016

ZODIILE vedete ale lunii: LEU si FECIOARA

SOARELE tranziteaza Zodia Leului pana in seara zilei de 22 august 2016, apoi tranziteaza zodia Fecioarei pana in dupa amiaza zilei de 22 septembrie 2016.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2 august la ora 03:11 – Luna in Leu

4 august la ora 09:34 – Luna in Fecioara

6 august la ora 18:57 – Luna in Balanta

9 august ora 06:52 – Luna in Scorpion

11 august ora 19:24 – Luna in Sagetator

14 august ora 06:12 – Luna intra in Capricorn

16 august ora 13:53 – Luna intra in Varsator

18 august la ora 18:34 – Luna intra in Pesti

20 august la ora 21:19 – Luna intra in Berbec

22 august la ora 23:20 – Luna intra in Taur

25 august la ora 01:40 – Luna intra in Gemeni

27 august la ora 05:07 – Luna intra in Rac

29 august la ora 10:12 – Luna in Leu

31 august la ora 17:22 – Luna in Fecioara

LUNA NOUA in Leu se intampla pe 2 august 2016 la 23:44 (ora locala a Romaniei).

LUNA PLINA in Varsator se intampla pe 18 august 2016 la 12:26 (ora locala a Romaniei).

Pana 31 august MERCUR este in Feciora: Sunteti cu chef de vorba si vreti sa stiti cat mai multe, aveti multe idei si planuri. Cel mai bine e sa puneti la care un plan coerent si cu grad de utilitate cat mai mare. Pana pe 21 septembrie, Mercur va retrograda in zodia Fecioarei.

Pana pe 5 august VENUS este in zodia Leului: Cautati sa va simtiti bine in relatiile personale deoarece sentimentele benefice va stimuleaza creativitatea. Vreti sa fiti mandrii de partenerul vostru si de ceea ce construiti impreuna. Intre 5 si 30 august VENUS tranziteaza zodia Fecioarei: Veti imbina armonios comunicarea cu sentimentele dar si cu banii, veti gasi un echilibru intre cele trei domenii in asa fel incat toata lumea sa fie multumita.

Pana pe 2 august MARTE este in mers direct in Scorpion: se presupune ca in perioada de retrogradare ati facut modificarile sau reparatiile necesare in domeniile definite de casele care au fost tranzitate de Marte. Iar acum aveti energia si oportunitatile pentru a va pune proiectele in aplicare. Intre 2 august si 27 septembrie MARTE tranziteaza zodia Sagetatorului si cu aceasta ocazie isi incheie ciclul complet de retrogradare: blocajele si neplacerile intalnite in primavara acestui an se vor evapora, asta presupune ca ati actionat corect si nu ati asteptat ca cineva sa va rezolve problemele.

JUPITER tranziteaza zodia Fecioarei pana pe data de 9 septembrie 2016 si avantajeaza pe nativii din zodiile de pamant (Fecioara, Taur si Capricorn) dar si pe zodiile de pa axa mobila (Gemeni – Fecioara – Sagetator – Pesti). Jupiter in Fecioara va poate ajuta in activitatile practice, cu conditia ca totul sa fie legal si corect, altfel Jupiter isi arata puterea de justitiar si va pune la punct.

Pana pe 13 august SATURN este in mers aparent retrograd in Sagetator si veti veti resimti o incetinire sau chiar un blocaj in anumite activitati, depinde foarte mult in ce casa din harta natala retrogradeaza Saturn in tranzit, iar daca in acea casa Saturn intalneste si niste planete personale, atunci situatia se personalizeaza cu totul. De obicei Saturn impune o mai buna organizare sau structurare a informatiei. Relatia cu anumite autoritati se complica, deci orice actiune, pentru a fi dusa la capat necesita rabdare si perseverenta din partea voastra. Si sa nu uitati, Saturn cere corectitudine in tot ceea ce faceti! Zodiile vizate sunt: Sagetator, Capricorn si Varsator.

Din 14 august SATURN in Sagetator revine la mersul direct si va ajuta sa, impreuna cu Marteva ajuta sa rezolvati problemele, proiectele, blocajele ramase undeva in amortire in perioada de retrogradare.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza pana pe 8 mai 2017 AXA FECIOARA – PESTI si va incurajeaza sa fiti mai pragmatici, realisti si constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru. Acordati ajutor celor din jur numai daca vi se cere dar fara a va prejudicia interesele proprii. Incercati sa fiti mai ordonati si aveti mai multa grija de sanatatea proprie si a celor apropiati.

Planetele lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Va doresc tranzite folositoare!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *