Traseul planetelor in aprilie 2016

ZODIILE vedete ale lunii: BERBEC si TAUR.

SOARELE tranziteaza Zodia Varsatorului Berbecilor pana spre dupa amiaza zilei de 19 aprilie 2016, apoi tranziteaza zodia Taurului pana spre dupa amiaza zilei de 20 mai 2016.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2 aprilie ora 03:37 – Luna intra in Varsator

4 aprilie la ora 07:46 – Luna intra in Pesti

6 aprilie la ora 08:46 – Luna intra in Berbec

8 aprilie la ora 08:11 – Luna intra in Taur

10 aprilie la ora 07:59 – Luna intra in Gemeni

12 aprilie la ora 10:07 – Luna in Rac

14 aprilie la ora 15:53 – Luna in Leu

17 aprilie la ora 01:23 – Luna in Fecioara

19 aprilie la ora 14:23 – Luna in Balanta

22 aprilie ora 02:18 – Luna in Scorpion

24 aprilie ora 14:47 – Luna in Sagetator

27 aprilie ora 01:55 – Luna intra in Capricorn

29 aprilie ora 10:55 – Luna intra in Varsator

LUNA NOUA in Berbec se intampla pe 7 aprilie 2016 la 14:23 (ora locala a Romaniei).

LUNA PLINA in Scorpion se intampla pe 22 aprilie 2016 la 08:23 (ora locala a Romaniei).

MERCUR are urmatoarele tranzite:

Pana pe 6 aprilie dimineata Mercur este in Berbec: simtiti nevoia de a actiona, de a va promova ideile cu forta si convingere. Inainte de a actiona nu ar strica sa va organizati, sa aveti o stategie. Nu uitati sa si ascultati ce spun ceilalti.

Intre 6 aprilie si 13 iunie dimineata Mercur este in Taur si are si o perioada de retrogradare in perioada 30 aprilie si 21 mai: nu aveti chef sa va grabiti in a lua decizii importante, preferati sa asteptati o perioada mai buna. Nu apar schimbari iar perioada de retrogradare este buna pentru a reface o munca, un proiect sau de a va revizui atitudinea fata de cei din jur.

Pana pe 5 aprilie VENUS este in zodia Pestilor, in exaltare: cautarea unui ideal in dragoste, in combinatie cu romantismul dar de intalnirea dintre Venus si Neptun va poate duce intr-o stare de confuzie in relatiile de dragoste, dar si in modul cum va raportati la bani. Nu pierdeti contactul cu realitatea, mai bine incercati sa va exprimati creativitatea si talentele decat sa visati cai verzi pe pereti.

Intre 5 si 30 aprilie VENUS este in zodia Berbecului, in exil: va doriti mai multa independenta in relatiile personale si va puneti pe treaba in a gasi noi surse de venituri.

Pana pe 27 mai MARTE tranziteaza zodia Sagetatorului: Aveti energie pentru studii, calatorii, dar va cam grabiti, ca si cum nu ati mai avea timpul necesar. Are grija Saturn care se afla deja in Sagetator sa va aduca aminte ca trebuie sa faceti treaba temeinica, organizata, pe termen lung. Graba stica treaba! Festina lente! In perioada 19 aprilie si 27 mai Marte si Saturn vor avea o perioada comuna de retrogradare care va ajuta sa va refaceti planurile si strategiile in tot ceea ce inseamna actiune.

JUPITER tranziteaza zodia Fecioarei pana pe data de 9 septembrie 2016 si avantajeaza pe nativii din zodiile de pamant (Fecioara, Taur si Capricorn) dar si pe zodiile de pa axa mobila (Gemeni – Fecioara – Sagetator – Pesti). Jupiter in Fecioara va poate ajuta in activitatile practice, cu conditia ca totul sa fie legal si corect, altfel Jupiter isi arata puterea de justitiar si va pune la punct. Pana pe data de de 9 mai Jupiter este in mers aparent retrograd si va ajuta sa invatati din propriile experiente anumite lectii care au legatura cu credinta si pot aparea situatii cand sunt necesare anumite ajustari privind anumite proiecte de mare anvergura. In situatia in care calatoriti in aceste perioade incercati sa va organizati mai bine excursiile si nu va panicati daca va pierdeti bagajele. Veti invata sa nu va mai bazati pe ajutorul celorlalti si veti deveni mai adaptabili la realitate. Zodiile vizate sunt: Fecioara, Sagetator si Pesti.

Pana pe 20 decembrie 2017 SATURN va tranzita zodia Sagetatorului: acest tranzit poate avea o influenta asupra relatiilor internationala, a limitarii drepturilor de a calatorii. Unele tari pot limita accesul strainilor pe teritoriul lor prin adoptarea unor legi ale imigratiei mai restrictive. Aplicarea legii va fi implacabila si vor fi pedepsiti cei care au incalcat legile in ultimii ani.  Este bine sa urmariti cum vor evolua lucrurile privind intoleranta religioasa si unele derapaje care pot duce la extremism. Asta nu inseamna ca acest tranzit nu va poate ajuta sa duceti pana la capat studiile aprofundate in domenii precum: relatii internationale, limbi straine, religie si filosofie, drept. In perioada 26 martie – 13 august SATURN intra in mers aparent retrograd si veti veti resimti o incetinire sau chiar un blocaj in anumite activitati, depinde foarte mult in ce casa din harta natala retrogradeaza Saturn in tranzit, iar daca in acea casa Saturn intalneste si niste planete personale, atunci situatia se personalizeaza cu totul. Veti munci mai mult sau veti depune un efort mai mare in realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustari sau replanificari pentru o mai buna eficientizare. De obicei Saturn impune o mai buna organizare sau structurare a informatiei. Relatia cu anumite autoritati se complica, deci orice actiune, pentru a fi dusa la capat necesita rabdare si perseverenta din partea voastra. Si sa nu uitati, Saturn cere corectitudine in tot ceea ce faceti! Zodiile vizate sunt: Sagetator, Capricorn si Varsator.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza pana pe 8 mai 2017 AXA FECIOARA – PESTI si va incurajeaza sa fiti mai pragmatici, realisti si constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru. Acordati ajutor celor din jur numai daca vi se cere dar fara a va prejudicia interesele proprii. Incercati sa fiti mai ordonati si aveti mai multa grija de sanatatea proprie si a celor apropiati.

Planetele grele sau lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Va doresc tranzite folositoare!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *