Traseul planetelor in aprilie 2015

ZODIILE vedete ale lunii: BERBEC si TAUR.

SOARELE tranziteaza zodia Berbecului pana la miezul zilei de 20 aprilie 2015, apoi acesta tranziteaza zodia Taurului pana spre miezul zilei de 21 mai 2015.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

3  aprilie la ora 10:07 – Luna intra in Balanta

5  aprilie la ora 10:04 – Luna intra in Scorpion

8 aprilie la ora 08:08 – Luna intra in Sagetator

10 aprilie la ora 15:46 – Luna intra in Capricorn

12 aprilie la ora 20:44 – Luna intra in Varsator

14 aprilie la ora 23:11 – Luna intra in Pesti

16 aprilie la ora 24:00 – Luna intra in Berbec

19 aprilie la ora 00:31 –  Luna intra in Taur

21 aprilie la ora 02:28 – Luna intra in Gemeni

23 aprilie la ora 07:25 – Luna in Rac

25 aprilie la ora 16:12 – Luna in Leu

28 aprilie la ora 04 :07 – Luna in Fecioara

30 aprilie la ora 17 :03 – Luna in Balanta

LUNA PLINA in Balanta se intampla pe 4 aprilie 2015 la 15:06 (ora locala a Romaniei). In aceeasi zi va fi vizibila din America de Nord si ce de Sud, Asia si parti din Australia o Eclipsa totala de Luna. De pe teritoriul Romaniei aceasta eclipsa nu va fi vizibila.

LUNA NOUA in Berbec se intampla pe 18 aprilie la 21:57 (ora locala a Romaniei).

MERCUR are urmatoarele tranzite:

Pana pe 15 aprilie – mers direct in Berbec. Mercur in Berbec va da o gandire rapida si dorinta de independenta in gandire si actiune. Viteza de reactie este rapida de aceea incercati sa aveti rabdare si cu cei din jur.

Apoi, pana pe 1 mai – mers direct in Taur. Mercur in Taur va da o gandire mai conservatoare, preferati sa nu va grabiti in decizii pana nu aveti toate informatiile.

VENUS are urmatoarele tranzite:

Pana pe 11 aprilie dupa amiaza – mers direct in Taur, in domiciliu. Venus in Taur va face romantici si iubitareti dar si sanse bune de a castiga bani frumosi, din munca.

Apoi, pana pe 8 mai – mers direct in Gemeni. Sunteti atrasi mai mult spre flirt si relatii bazate pe prietenie decat spre relatii de dragoste intense si profunde. Socializati mai mult si daca nu gasiti stimulare intelectuala in discutii va plictisiti repede si treceti la alta oferta de distractie.

MARTE tranziteaza zodia Taurului pana pe seara zilei de 12 mai si va poate da dorinte puternice dar si incapatanare pe masura daca cineva se impotriveste actiunilor voastre.

JUPITER  tranziteaza pana la mijlocul anului 2015 zodia Leului si avantajeaza mai ales pe nativii din zodiile de foc (Leu, Berbec si Sagetator). Acum sunteti pusi in situatia de a va folosi creativitatea in realizarea personala. SATURN tranziteaza zodia Sagetatorului pana pe 20 decembrie 2017, acest tranzit poate avea o influenta asupra relatiilor internationale, a limitarii drepturilor de a calatorii. Unele tari pot limita accesul strainilor pe teritoriul lor prin adoptarea unor legi ale imigratiei mai restrictive. Aplicarea legii va fi implacabila si vor fi pedepsiti cei care au incalcat legile in ultimii ani.  Este bine sa urmariti cum vor evolua lucrurile privind intoleranta religioasa si unele derapaje care pot duce la extremism. Asta nu inseamna ca acest tranzit nu va poate ajuta sa duceti pana la capat studiile aprofundate in domenii precum: relatii internationale, limbi straine, religie si filosofie, drept. In prezent Saturn este in miscare aparent retrograda.

Planetele grele sau lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024. AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza axa Balanta – Berbec pana in toamna anului 2015 si va incurajeaza sa va concentrati la ceea ce aveti de facut si mai ales sa fiti atenti la felul cum va comportati in relatiile personale.

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *