Semnele zodiacale si eclipsele

In functie de semnul zodiacal in care se formeaza o eclipsa si modul cum este plasat stapanul acelei zodii, si impreuna cu eventualele stele fixe implicate in acest eveniment, toate acestea va poate revela natura si influenta acelui eveniment asupra fiecaruia dintre voi, dar si la nivel global.

IN ZODII DE FOC: decesul unor persoane influente (presedinti, regi, conducatori importanti), razboaie si conflicte, revolte, explozii si foc.

IN ZODII DE PAMANT: probleme in activitatile agricole.

IN ZODII DE AER: aduce furtuni puternice si foamete.

IN ZODII DE APA: inundatii, accidente maritime si boli contagioase.

Sa vedem care sunt evenimentele posibile care pot aprea daca o eclipsa de afla in fiecare din cele 12 semne zodiacale:

BERBEC: Revolte, razboaie, revolutii, conflicte religioase, posibile arestari ale unor persoane importante, posibile boli printre oi si capre. Marea Britanie, Franta, Germania si Danemarca sunt marcate de acest semn zodiacal.

TAUR: Probleme in afaceri , comert, agricultura si imobiliare. Agentii de vanzari si negociatorii sunt cei mai afectati in activitatiile lor curente. Cresterea mortalitatii printre boi, vaci si cai. Tarile asociate cu acest semn sunt Rusia, Irlanda, Elvetia, Cipru si zona Iranului.

GEMENI: Boli propagate pe calea aerului sau prin hrana provenita de la pasari (salmonella, gripa aviara etc). Conflicte comerciale si religioase, incalcarea legilor si moarte printre conducatori. Sudul Egiptului, Londra si sud-vestul Marii Britanii si SUA sunt asociate cu acest semn.

RAC: Schimbari politice, incalcarea tratatelor, furturi si inselatorii la nivel inalt. Navigatia si calatoriile pe mare sunt in pericol, seceta, boli de stomac. Scotia, Olanda, Africa, Venetia si Amsterdam sunt asociate cu acest semn.

LEU: Deces sau ghinioane in familiile regale, nobilitatii sau persoanelor din inalta societate (nu ma refer la parveniti si baroni locali, cum se poarta in Romania). Distrugere de cladiri vechi (de patrimoniu), palate si biserici. Neintelegeri intre membrii active ai bisericii (clerul), deficit de cai si cereal. Italia, Sicilia, Roma si Turcia sunt asociate cu acest semn.

FECIOARA: Deces in randul unor unor barbati de rang inalt, ruina adusa de boli contagioase, seceta sau distrugerea culturilor. Scriitorii, poetii si persoanele stapanite de planeta Mercur (cei nascuti sau cu ascendant in Gemeni si Fecioara). Sudul Greciei, Creta, Iraq, Paris si sud-vestul Frantei sunt asociate cu acest semn.

BALANTA: Poluarea a aerului si boli contagioase care se transmit prin aer, vreme rea, furtuni si tornade, desfranare a tinerilor, conflicte religioase, dezbinare si pierderi printre persoanele cu stare materiala buna. Austria, Portugalia si Vienna sunt asociate cu acest semn.

SCORPION: Tradari si actiuni necistite, tiranie, cresterea incidentei bolilor, dezordie la nivel social prin manipulare, tunete si fulgere si cateodata cutremure. Norvegia, Mauritius si Liverpool sunt asociate cu acest semn.

SAGETATOR: Intoleranta religioasa, neincredere intre oameni, probleme pentru oamenii celebrii, scaderea numarului de cai datorita bolilor, cresterea actiunilor de furt si violenta. Spania si Ungaria sunt asociate acestui semn.

CAPRICORN: Moarte prematura unor persoane respectate si de incredere, cresterea acuzatiilor mincinoase, a calomniilor si a conspiratiilor, schimbari politice si caderi de guverne. Invazii militare a statelor vecine si pierdere de echipamente pe mare sau pe uscat. India, Oxford si Indiile de Vest sunt asociate acestui semn.

VARSATOR: Inundatii, probleme cu bovinele, doliu si nemultumire ca urmare a unui eveniment public, daramare a unor cladiri vechi (de patrimoniu), furturi, cutremure, controverse religioase. Peninsula Arabica si Ethiopia sunt asociate acestui semn.

PESTI: Dezastre maritime si in industria piscicola, coruptie, probleme cu navigatia pe rauri si fluvii, decesul unei persoane publice, actiuni imorale legate de biserica sau de sistemul legislativ vor fi dezvaluite, de aceea destui prelati si avocati vor avea probleme. Nordul Egiptului este asociat acestui semn.

Aveti mai multe articole despre eclipse si in aici:

http://www.horoscopdragoste.ro/astre/eclipsele-de-luna-si-rolul-lor-in-viata-oamenilor/

http://www.horoscopdragoste.ro/astre/eclipsele-de-soare-si-rolul-lor-in-viata-oamenilor/

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *