Luna si relatiile: episodul 4

In acest ultim episod pe aceasta tema vedem cum functioneaza energiile lunare pentru urmatoarele semne zodiacale: Capricorn, Varsator si Pesti.

Luna in Capricorn:  Daca in copilarie simteati ca cei apropiati nu sunt foarte preocupati de voi, la varsta adulta simtiti nevoia sa fiti responsabili, mai ales cand vine vorba de munca si asigurarea unei stabilitati pentru familia proprie. Cautati recunoasterea si prestigiu  in sociatate dar nu sunteti foarte atenti la familie. Aveti tendinta sa repetati greselile parintilor si sa va reprimati sentimentele iar toate acestea, pe termen lung creeaza blocaje, frustrari dar si tendinte depresive. Atunci cand pierdeti un partener sau nu va intelegeti cu acesta atunci se creeaza o presiune interna foarte mare care risca sa explodeze ca un vulcan. Incercati sa invatati sa va exprimati sentimentele fara a considera ca reprezinta o slabiciune pentru ca va expuneti in fata celorlalti. Fiti ceea ce sunteti fara sa va fie teama sau rusine deoarece aveti multe de oferit celor din jur! Invatati sa va bucurati de fiecare moment al vietii si pretuiti-va mai mult deoarece voi puteti fi o adevarata comoara la casa omului!

Luna in Varsator: Sunteti rebeli si va place la nebunie sa fiti altfel, chiar daca nu este cazul! Sunteti atrasi de relatii speciale, neobisnuite, chiar socante, care vin si pleaca. Aveti un talent deosebit sa va detasati de toti si de toate, atat in relatii cat si in activitatile zilnice. Va simtiti mai confortabil in relatiile sociale si de grup decat intr-o relatie apropiata, intima. Voi nu sunteti ceea ce doriti sa aratati lunii, nu sunteti nemuritori si reci si nici incapabili sa va aratati sentimentele, numai ca nu considerati ca e necesar. Din contra, de multe ori considerati ca exprimarea sentimentelor va complica mai mult viata. Incercati sa fiti mai deschisi catre cei apropiati, cu inima si nu cu mintea si atunci veti simti mai mult si veti descoperi o lume necunoscuta dar foarte frumoasa. De asemenea intuitia se va dezvolta mai mult si o veti putea folosi in toate domeniile vietii. Nu fiti doar istetii zodiacului, puteti fi si iubareti, fara sa deveniti penibili.

Luna in Pesti: Inotati in sentimente si senzatii si de multe ori aveti tendinta sa va inecati in ele. Vreti sa vedeti numai partea buna a oamenilor si ignorati de multe ori realitatea, de aceea si dezamagirile, frustrarile si nemultumirea apar in mod natural in interiorul vostru. Trebuie sa recunoasteti ca aveti o doza de masochism care este greu de inteles. Va credeti neintelegi si este normal atata timp cat nu va exprimati sus si tare nevoile, dorintele si ceea ce vreti voi de la cei din jur. Oamenii nu pot ghici ceea ce este in sufletul si in mintea voastra. Nu toata lumea are imaginatia, intuitia si conectarea cu alte stari de constiinta, de aceea incercati sa fiti cu picioarele pe pamant atunci cand comunicati cu cei din jur, si mai ales cu cei dragi voua. Si mai ales, incercati sa va traiti viata voastra si nu a celorlalti. Astfel veti evita sa deveniti mama sau tata ranitilor in loc sa va dezvoltati potentialul in aceasta viata. Nimeni nu spune sa nu-i ajutati pe cei din jur, dar este bine sa o faceti cu masura, corect si fara presiune deoarece binele cu forta nu este folositor nimanui. Ajutati oamenii sa se ajute singuri! Iar voi mai aveti grija si de sufletul si trupul vostru, deci nu va neglijati de dragul altora!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *