Evenimente importante intamplate in luna octombrie in Romania si influenta astrelor

Este important sa stim de ce anumite evenimente s-au intamplat intr-un anumit moment si sa analizam tranzitele majore pentru a le intelege influenta pentru a putea analiza in timp posibilitatea repetarii unor evenimente asemanatoare.

Continuam analiza cu evenimente importante intamplate in istoria Romaniei in luna octombrie, indiferent de anul aparitiei evenimentului. Iata un eveniment important, care a marcat istoria tarii, si mai ales pe locuitorii sai:

31 octombrie 1920 – Romania anexeaza Basarabia

Configuratii astrologice:

Marte in Capricorn este intr-o pozitie foarte puternica si arata capacitatea de a actiona in forta si a realiza ceea ce iti propui, Marte fiind in cea mai puternica pozitie posibila.

Mercur si Venus in Sagetator arata pur si simplu un moment favorabil pentru avantaje care vin din strainatate, contracte avantajoase.

Soare in conjunctie cu Nodul Nord in Scorpion arata ca este un moment bun de a lasa toate inhibitiile si de a actiona in interesele proprii si de a avea o mare realizare.

Jupiter in conjunctie cu Saturn in Fecioara si amandoua in opozitie cu Uranus in Pesti si arata ca totusi nu este o victorie definitiva, ceea ce ulterior s-a dovedit adevarata. Lipsa unei strategii pe termen lung a Romaniei arata ca orice victorie de moment poate deveni trecut.

Aici este o lectie care trebuie invatata, dar daca ne uitam si in prezent se vede clar ca Romania nu este niciodata pe faza, nu actioneaza in interesele proprii, nu este in stare sa isi imbunatateasca imaginea. Aceasta atitudine ne va costa scump si nu vom mai putea spune ca asa a fost sa fie. Fatalismul este un semn de ignoranta si lipsa de educatie.

Niciodata nu suntem in stare sa invatam din experienta altor tari, sa fim coerenti si sa construim o strategie pe termen mediu si lung. Nu avem nicio scuza pentru situatia in care este astazi Romania.

In episodul urmator voi prezenta cateva evenimente majore intamplate in luna noiembrie.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *