Evenimente importante intamplate in luna noiembrie in Romania si influenta astrelor

Este important sa stim de ce anumite evenimente s-au intamplat intr-un anumit moment si sa analizam tranzitele majore pentru a le intelege influenta pentru a putea analiza in timp posibilitatea repetarii unor evenimente asemanatoare.

Continuam analiza cu evenimente importante intamplate in istoria Romaniei in luna noiembrie, indiferent de anul aparitiei evenimentului. Iata doua evenimente importante, care au marcat istoria tarii, si mai ales pe locuitorii sai:

21 Noiembrie 2012 – NATO invita Romania, Bulgaria, Estonia, Lituania, Slovacia si Slovenia

Configuratii astrologice:

Marte in Balanta este intr-o pozitie slaba si arata ca doar prin diplomatie si compromisuri putem sa avem parte de anumite avantaje si de ajutor la nevoie.

Mercur si Pluto in Sagetator arata posibilitatea semnarii de sdocumente care au legatura cu relatiile cu strainatatea, contracte care au legatura cu puterea si controlul, dar si cu ativitati secrete.

Soare in conjunctie cu Venus in Scorpion arata ca este un moment bun de a lasa toate inhibitiile si de a actiona in interesele proprii si de a avea o mare realizare. Este o atentionare totusi sa fim atenti permanent la astfel de aliante si sa nu ne bazam 100 % pe ele.

Jupiter in Leu in opozitie cu Uranus si Neptun in Varsator arata ca totusi nu este o alianta definitiva si nu este nici foarte transparenta cu partenerii de alianta. V=Pot aparea schimbari in alianta care nu vor avantaja tara noastra.

25 Noiembrie 2007 – Primele alegeri pentru Parlamentul European

Configuratii astrologice:

Stapanul Ascendentului din Scorpion este Marte, care este plasat in casa a IX-a, in Rac. Deci legatura cu strainatatea este evidenta, casa este buna dar Marte in Rac nu se simte prea bine, decat daca populatia se mobilizeaza si are un impact mare in alegeri, altfel nu prea avem cum sa folosim aceasta energie.

Mercur plasat langa Ascendent, in Scorpion arata ca modul cum comunicam este esential in acest proiect european.

Potentialul de a obtine resurse financiare este foarte mare, avand in vedere ca Soare, Jupiter si Pluton sunt in casa banilor si valorilor mai mult sau mai putin materiale. Depinde numai de noi, ca tara, cum valorificam acest potential.

Cu Nodul Nord si Uranus in Pesti, in casa creativitatii, ne poate ajuta sa valorificam toate oportunitatile oferite de Uniunii Europene, si totusi rezultatele relatiei noastre cu UE ne arata ca nu suntem in stare sa atragem nici macar fondurile europene disponibile pentru tara noastra.

De ce?

Neptun in casa a IV-a, in Varsator ne face sa ne uitam mai mult in trecut si nu facem mai nimic pentru prezentul nostru.

Venus in casa a XII-a, in Balanta ne arata ca anumite parteneriate se fac in secret, si nu ajuta decat o mana de oameni bine plasati, care beneficiaza de avantajele acestor parteneriate.

Lipsa de transparenta, coruptia, lacomia ne mananca prezentul si viitorul nostru, si al copiilor nostrii, iar romanii nu se revolta deloc. Doar pleaca din tara. Cei care raman in tara prefera sa viseze si sa spere fara sa reactioneze in niciun fel. E o forma de autosabotare si de abandonare a propriului destin.

In episodul urmator voi prezenta unor evenimente majore intampla in luna decembrie.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *